Doktori za ljubavne probleme: Ovi znaci daju najbolje savjete

Često nam je potrebna pomoć prijatelja kada u vezi negdje zapne, i to je sasvim normalno. Evo koji znaci horoskopa daju najbolje ljubavne savjete.

Ribe

Ribe vam zaista mogu pomoći svojim savjetima, bilo da se radi o osjećanjima prema bivšem ili sadašnjem partneru. S obzirom na to da su vodeni znak, dobro znaju kako je to kada nas osjećanja preplave. Oslanjajući se na intuitivnost, ponudiće vam nekoliko rješenja koja možete da probate kada se nađete u problemu.

Strijelac

Strijelci nisu baš poznati po tome što mnogo važnosti pridaju osjećanjima. Međutim, oni su jedan od najiskrenijih horoskopskih znakova, pa možete biti sigurni da će vam tačno reći šta misle. Ako smatraju da vam je potreban odmor od partnera, ili čak raskid, neće oklijevati da vam to i kažu.

Djevica

Djevice su uvijek odlični savjetnici – ne samo u vezi sa vašim partnerom. Bilo da je u pitanju ljubavna, životna ili poslovna odluka, tu su za vas. Obratiće pažnju na svaki detalj koji im ispričate, i vjerovatno će umjeti da “čitaju između redova”. Uvijek je važno kada neko sa strane umije da sagleda situaciju, a to je slučaj sa njima.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Kako je JEDNA Ronaldova RIJEČ koštala kompaniju ČETIRI MILIJARDE...

Ronaldo je na konferenciji pred utakmicu Portugala i Mađarske na Evropskom prvenstvu sklonio flašice „Koka-kole“ sa stola...

Osumnjičenom za prijetnje Krivokapićevom sinu zabrana napuštanja stana

Zečevića je, u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici saslušala državna tužiteljka Jelena Protić. Nakon...

Picula: Vlada Crne Gore ima problem da se dogovori...

“A kada se to dogodilo u avgustu prošle godine, tada su se Crna Gora i Evropska unija...

Đukanović otputovao u Antaliju, sastaje se i sa Erdoganom

"Ovogodišnjim Samitom, kojim predsjedava Turska, obilježava se 25. godišnjica osnivanja SEECP-a, inicijative čiji je primarni cilj jačanje...

Po nalogu Osnovnog tužilaštva u Herceg Novom lišena slobode...

Kako se navodi u saopštenju ODT Herceg Novi, u samom događaju učestvovala su tri lica od kojih...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare