Druga sezona serije „Besa“ snimana u Crnoj Gori počinje sa emitovanjem

Na kanalu Superstar TV kreće sa emitovanjem druga sezona hit serije „Besa“ u koprodukciji Telekom Srbija i Adrenalin, uz podršku Natenane Production iz Podgorice.

Producenti serije su iskoristili povoljnosti za snimanje u Crnoj Gori u vidu povraćaja dijela utrošenih sredstava, tzv. cash rebate, koje Filmski centar Crne Gore nudi stranim producentima u okviru programa Film in Montenegro, koji se sprovodi u cilju popularizacije Crne Gore kao filmske destinacije, piše na sajtu Filmskog centra Crne Gore.

Druga sezona popularne serije snimana je krajem prošle godine na brojnim lokacijama širom Crne Gore: u Budvi, Rijeci Crnojevića, Ulcinju, Tivtu, i drugim.

U seriji, pored velikog broja glumaca iz regiona, igraju i crnogorski glumci: Milutin Karadžić, Dušan Kovačević, Aleksandar Gavranić, Pavle Bogojević, Jovan Dabović, Simon Shkreli, Bashim Alaj i Tijana Mišković.

Producenti serije su Tea Korolija i Milena Džambasović, glavni reditelj, scenarista i kreator je Igor Stoimenov, a pored njega epizode su režirali i Nikola Ljuca i Milan Todorović.

Radnja druge sezone „Bese“ nastavlja se tri godine kasnije. Uroš Perić i njegova porodica nalaze se na potpuno neočekivanom mjestu, dok su šef mafije Dardan Beriša i inspektor Interpola Petrit Koci smješteni u neočekivane zaplete i situacije. Uprkos očevoj zabrani, Driton Beriša željan osvete vraća se u Ulcinj i pokereće niz događaja koji će nametnuti dilemu da li je uvijek moguće održati datu riječ i zaštiti porodicu.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Šta svijet može očekivati u slučaju katastrofe u nuklearnoj...

“Svaki napad na nuklearne elektrane je samoubilački”, rekao je prošle sedmice generalni sekretar Ujedinjenih naroda Antonio Gutereš, te je...

Njemačka neće odgovoriti na poziv za ukidanje ruskih turističkih...

Države koje podržavaju takvu zabranu kažu da Rusi ne bi trebalo da budu u mogućnosti da idu...

Demokrate: Abazović i dalje nije svjestan da mu riječ...

Prvo, smatraju Demokrate, Abazović očito i dalje, kako kažu, nije svjestan da su mu propali koncepti obje...

Nikolić: Abazović pokušava “političkim mehanizmom“ Mandića, koji se napaja...

“Upravo taj “mehanizam” mu je omogućio da bude premijer, kako bi se Crna Gora vratila na put...

Sud u Mjanmaru osudio svrgnutu liderku zemlje za još...

U četiri slučaja korupcije o kojima je odlučeno u ponedjeljak, Su Ći je navodno zloupotrebila svoj položaj...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare