Evo kako izgleda i čime se bavi sin Đoleta Balaševića!

Sin Đorđa Balaševića, Aleksa Balašević, za razliku od svog oca, nije izabrao muziku za svoj životni poziv. Naime, on se godinama uspješno bavio rvanjem i dobijao brojne nagrade za uspjehe u tom sportu, a prije par godina odlučio je da pokrene i sopstveni biznis.

Aleksa je počeo da se bavi i organizovanjem MMA borbi.

Šokiraju se, dođu i napišu: ‘E pa ti si napravio biznis od borbi’. Ja odgovorim: ‘Pa nije to mala stvar napraviti takav poslovni uspjeh’. Da li bi bilo interesantnije da sam napravio biznis od čipsa? Napravio sam biznis od jednog interesantnog sporta koji nije najpopularniji u Srbiji, ali ne znači da neće biti, što pokazuju i turniri koje sam organizovao praveći pionirske korake na tržištu Srbije. U posao, vođen sopstvenom idejom, zapravo sam ušao spontano, čak bez pretjeranih ambicija, ali ne kažem da ih sada nema, jer uspjeh nosi nove planove i izazove – rekao je on svojevremeno.

Kako je rekao, roditelji su često znali da mu se miješaju u posao.

Znaju ponekad, ali u pozitivnom smislu, da budu dosadni jer sam u posao ušao veoma mlad. Tu se radi o visokom profitu sa kojim mlad čovjek ne može da se izbori. Mama je najviše u priči u ulozi producenta i zadužena je za rasvjetu i efekte koji doprinose događaju da postane šou. Otac se takođe miješa u stavkama stvaranja, a sestre dolaze kao podrška. Mama mi je trener na klupi, ona vikne kad zapnem i predloži šta da se radi – ispričao je Aleksa.

Kako je naveo, roditelji su često bili i zabrinuti za njega zbog prirode sporta kojim se bavi.

Vilica mi škripi. Pištim na aerodromu čak i kad skinem kaiš na senzoru za metal, servisiram se redovno kod ljekara. Zabrinut sam zbog svih posljedica rvanja po pitanju jetre, vrata, nogu i ruku. I porodica je zabrinuta. Kada sam imao prvi meč, pukao mi je nos i sestra je bila u publici. Nije bilo prijatno uopšte – istakao je on.

Mladi sportista sreću je našao kraj vjerenice Nikoline, ali otac, kao ni drugi članovi njegove porodice, nisu prisustvovali vjeridbi.

Vjerili smo se u Nazaretu. Nekoliko mjeseci čekao sam blagoslov Patrijaršije i odredili su da to bude tamo, sa episkopom Romanosom, božjim čovjekom odgovornim za mir u tim krajevima. Nedostajalo mi je prisustvo najbližih, pogotovo kad sam vidio neke nemirne prizore, ali bilo mi je važno da ispunim dogovor svog duhovnika, oca Pajsija, koji je trenutno u Krupi. Rekao sam mu da ću poslije hodočašća zatražiti blagoslov po najsvetijim običajima i ispunio sam riječ, zbog čega se osjećam neopisivo dobro – rekao je Aleksa u jednom intervjuu prošle godine.

(Express/alo)

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Pavićević: Zalažemo se za manjinsku vladu, Abazović: Ovo je...

Pres konferenciju koalicije Crno na bijelo otvorio je predjednik udruzenja CIVIS Srđan Pavićević. https://www.facebook.com/pokretura/videos/614761119802685/

Lančani sudar u Radanovićima, ima povrijeđenih

Saobraćajna nezgoda je, kako su precizirali, prijavljena Odjeljenju bezbjednosti Kotor u 11.15 sati. Uviđaj...

Počela adaptacija garaže u Ulici Novaka Miloševa

“Tokom adaptacije izvodiće se pripremni radovi, građevinsko-zanatski radovi, nakon čega će se pristupiti radovima na atmosferskoj kanalizaciji,...

Spajić i Milatović: Cilj je da ubrzamo dinamiku napretka...

Ministar ekonomije u Vladi UAE je izrazio zadovoljstvo što će ta zemlja biti partner na Investicionom forumu...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare