FOTO: Sve žene neodoljivog premijera Borisa Džonsona

Britanski premijer Boris Džonson konačno je priznao koliko djece ima – šestoro. Tokom intervjua za NBC novinari su mu postavili pitanje kako je biti otac dok vodiš državu i da li je tačno da ima šestoro djece, a onda je odgovorio: 'Da'.

Na pitanje novinara NBC kako je to biti otac dok vodiš državu Džonson je rekao da je „to fantastično“.

„To je mnogo posla. To je mnogo posla, toliko ću vam reći, ali volim to, apsolutno volim i želim da znate da mijenjam mnogo pelena“, rekao je Džonson.

Džonsona su pitali da li trenutno ima šestoro djece, nakon rođenja najmlađeg sina tokom 2020. godine, a onda je odgovorio: „Da“.

Borisova djeca

Boris Johnson and Marina Wheeler were married for 25 years and have four children ( Image: AFP/Getty Images)

Jedno vrijeme je postojala zabuna povodom toga koliko djece ima britanski premijer. Sa bivšom suprugom Marinom Viler, Džonson ima četvoro djece. Laru, Miloa Artura, Kasiju Pičiz i Teodora Apola. Lara Džonson je samo pet godina mlađa od njegove buduće supruge.

Ima i dijete koje je rođeno 2009. godine, kao rezultat afere sa konsultantkinjom za umjetnost, Helen Mekintajer. Njeno dijete je navodno jedno od dvoje koje je začeo s ljubavnicama.

Džonson je više puta govorio da neće razgovarati o svom privatnom životu, a tokom predizborne kampanje 2019. godine, rekao je da neće govoriti o svojoj djeci.

Prošle godine je sa suprugom Keri Simonds Džonson dobio prvo dijete, sina Vilfreda, a u julu ove godine, ona je objavila da je ponovo trudna.

Buran ljubavni život

Britanski premijer je u javnosti poznat po itekako burnom ljubavnom životu o kojem se dosta pisalo. Bezbroj puta je varao bivšu suprugu Marinu, a prije veze sa Keri imao je i brojne druge afere.

Keri Simonds

Keri i Džonson su počeli da žive zajedno u Dauning stritu 10 dok još nisu bili vjenčani što je bio presedan za jednog britanskog premijera. On se upravo zbog veze sa Keri razveo od bivše (druge supruge) Marine Viler sa kojom je bio 25 godina.

Brak sa Keri mu je treći po redu, sada čekaju drugo dijete, a ove godine su stali i ludi kamen. Džonson se oženio krajem maja i to u tajnosti, nakon što je prethodno saopšteno da je vjenčanje zakazano za 30. jul.

Džonson i Keri Sajmonds vjenčali su se na maloj ceremoniji u Vesminsterskoj katedrali. Ceremoniji je prisustvovalo oko 30 zvanica, među kojima su porodice i najbliži prijatelji mladenaca. Par se vjerio 2019. godine, ali je zbog pandemije kovida-19 morao da odloži datum vjenčanja.

Vezu Borisa i Keri međutim pratili su brojni skandali, pa je tako jednom prilikom policija reagovala zbog svađe do koje je došlo u njihovom nekadašnjem domu. Keri radi kao savjetnik za odnose sa javnošću u američkoj grupi za zaštitu životne sredine Okeana. Rođena je u Londonu i ranije je bila zaposlena u Konzervativnoj stranci.

dailymail.co.uk

Alegra Mostejn-Oven

Alegra Mostejn-Oven je Džonsonva ljubav iz studentskih dana i bila mu je prva supruga. Razveli su se 1993. godine, nakon što ju je prevario sa drugom suprugom Marinom Viler. Džonson je više puta negirao da vara svoju ženu.

Boris Johnson married Oxford University sweetheart Allegra Mostyn-Owen (pictured together) in 1987 when they were both aged 23

Marina Viler

Džonson i Marina Viler su se vjenčali svega 12 dana nakon što je on okončao prvi brak. Dobili su četvoro djece, a Marina koja je porijeklom iz Indije, dugo je trpjela Borisove afere, kojih je bilo mnogo.

Suprugu je prevario sa novinarokom i autorkom knjiga o poznatima Petronelom Vajat, inače, ćerkom poznatog laburiste lorda Vajata. Ona je tvrdila da je dva puta zatrudnjela sa Džonsonom, ali da je jedno dijete abortirala, a drugo pobacila.

Pisalo se i njegovom aferi sa novinarkom Anom Fazakerli, kada ga je žena izbacila iz kuće. Potom je napravio dijete Helen Mekintajer, pa ga je supruga ponovo izbacila iz kuće.

Dženifer Arkuri

Dosta se pričalo i njegovoj aferi sa američkom preduzetnicom Dženifer Arkuri. Ona tvrdi da je upoznala britanskog premijera dok je bio gradonačelnik Londona. Ubrzo su započeli strasnu aferu koja je trajala godinama. Džonson je sa njom varao tadašnju suprugu, pomogao je Dženifer da razvije posao. Ona je za medije otvoreno govorila o njihovom seksualnom životu i strastvenim susretima.

“Voljela sam ga, obožavala”, tvrdi američka preduzetnica Dženifer Arkuri (35).

Prvi seks između mlade Amerikanke i gradonačelnika desio se 29. avgusta 2012. u njenom stanu u londonskoj rezidencijalnoj četvrti, nakon čega je on još dugo tražio čarapu zaturenu tokom naleta žudnje, ispričala je ona. Dženifer je u međuvremenu od studentkinje postala preduzetnica. Organizovala je niz konferencija o novim tehnologijama, na kojima je govorio i njen ljubavnik.

Sandej Tajms izvijestio je u septembru 2019. godine, nekoliko mjeseci prije opštih izbora u Velikoj Britaniji, da je bivši gradonačelnik Džonson bio u sukobu interesa zbog toga što nije objelodanio svoje blisko prijateljstvo sa Arkuri.

Dženifer je vezu sa Borisom raskinula 2016, vratila se u Ameriku, udala se i dobila dijete, ali je bivši ljubavnik navodno nije potpuno zaboravio.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Šta svijet može očekivati u slučaju katastrofe u nuklearnoj...

“Svaki napad na nuklearne elektrane je samoubilački”, rekao je prošle sedmice generalni sekretar Ujedinjenih naroda Antonio Gutereš, te je...

Njemačka neće odgovoriti na poziv za ukidanje ruskih turističkih...

Države koje podržavaju takvu zabranu kažu da Rusi ne bi trebalo da budu u mogućnosti da idu...

Demokrate: Abazović i dalje nije svjestan da mu riječ...

Prvo, smatraju Demokrate, Abazović očito i dalje, kako kažu, nije svjestan da su mu propali koncepti obje...

Nikolić: Abazović pokušava “političkim mehanizmom“ Mandića, koji se napaja...

“Upravo taj “mehanizam” mu je omogućio da bude premijer, kako bi se Crna Gora vratila na put...

Sud u Mjanmaru osudio svrgnutu liderku zemlje za još...

U četiri slučaja korupcije o kojima je odlučeno u ponedjeljak, Su Ći je navodno zloupotrebila svoj položaj...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare