Izvor:ddl.rs

Holivudske zvijezde sa najvećim srcem: Oni čine svijet ljepšim mjestom

Iako se često ističu samo poznate osobe koje se ponašaju nadmeno i neljubazno, ipak postoje i one koje su im potpune suprotnosti. Koje zrače pozitivnošču, uvijek su dobre volje i spremni da pomognu.

Na jednoj američkoj platformi ljudi su podijelili svoje priče o susretu sa poznatim ličnostima i potvrdili da u njima nisu vidjeli nikakve manifestacije zvjezdane groznice, već su, naprotiv, od sastanka ostale samo pozitivne emocije. 

Ovo su neke od holivudkih zvijezda koje se smatraju najprizemnijim:

Ema Votson

Činjenica da je odličan student iz Hogvartsa, kao i da je izvrstan primjer koji treba slijediti – nije tajna. 2014. godine Emma je čak imenovana za ambasadorku dobre volje. Međutim, priče koje su ispričane o jednoj djevojčici otkrivaju je s potpuno nove strane za publiku.

“Moja prijateljica je napisala pjesmu o Emmi Watson za čas engleskog. Učitelj je njene stihove poslao samoj Emi (ona je išla u istu školu). Ema je tada otišla u razred moje prijateljice, koja je u tom trenutku imala biologiju i zamolila je da izađe u hodnik da joj se lično zahvali za pjesmu. “

Kijanu Rivs

Priče o Kijanu Rivsu postale su legendarne. Ovaj glumac poznat je po tome što je prilično ravnodušan prema svojoj zaradi, i ponaša se kao sav normalan svijet.

 “Kijanu Rivs redovno troši dio svoje plate kako bi isplatio ” bonuse ” na zaradu drugim učesnicima na snimanju”, – napisala je Dijana Džoj.

 Foto: Shutterstock

Deni Devito

Deni Devito oženjen je glumicom Reom Perlman i znaju da čak i na setu pronalaze vrijeme jedno za drugo. Međutim, prema povratnim informacijama obožavatelja, njihova dobrota se širi i na nepoznate ljude.

 Foto: Imdb

“Deni Devito jednom mi je ostavio 120 dolara za čaj samo zato što sam mu donio dvije kutije vina u sobu, a nosio sam ga samo jedan blok.”

Glumica Mara Vilson takođe je pozitivno govorila o paru: “Deni Devito i Rea Pelman dopustili su mi da ostanem s njima kad je moja mama bila hospitalizovana zbog raka.”

Vigo Mortesen

Vigo Mortensen, koji je više puta glumio dobre likove u filmovima i u stvarnom životu se pokazao kao divan momak.

 Foto: Imdb

“Nakon snimanja Gospodara prstenova, konji koji su učestvovali u vratolomijama stavljeni su na aukciju. Vigo je kupio bijelog konja Arven, koji je snimao poteru s Nazgulom. Kaskaderka se jako vezala za ovog konja tokom snimanja, ali nije mogla sebi da ga priušti, Vigo je poklonio konja “, napisala je Kristin Bejli. 

Robin Viliams

Mnogi se Robina Viliamsa, koji je umro 2014. godine, sjećaju kao velikog glumca i osobe širokog srca. Jedan od korisnika Tvitera postao je svjedok činjenice da glumcu nije bio stran osjećaj pravde.

 Foto: Instagram

“Robin Viliams bio je najslađa, najsimpatičnija slavna osoba s kojom sam ikad imao zadovoljstvo da budem u društvu. Lično sam vidio kako je jednom branio beskućnika od čovjeka koji je pokušao da ga ponizi i uvrijedi, prije otprilike šest godina.”

Antonio Banderas

Jedan od korisnika podijelio je prilično smiješnu epizodu iz života Banderasa. Različiti glumci različito reaguju na prisustvo obožavatelja na setu, ali španskom glumcu to izgleda nije neprijatno i u tome ne vidi ništa sramotno.

“Jednom sam vidio da je jedan od obožavatelja prišao Antoniju i rekao da zaista izgleda dobro kad mu je kosa zalizana i poduprta bandanom. On mu je onda prišao bliže i šapnuo: “Zato me svi zovu Antonio Bandanas. “

Kris Martin

Pjevač iz britanskog benda Coldplay, koji ima 62 prestižne muzičke nagrade, ne reklamira svoj dobrotvorni rad.

“Kris Martin iz Coldplaya posjećuje dječje bolnice u svim zemljama u kojima ima koncert. Satima razgovara s djecom, pjeva im pjesme, daje im poklone, razveseljava ih. Nikad o tome ne govori na televiziji, a bolnica postaje poznata nakon njegove posjete kada pacijenti počnu da objavljuju snimke o susretu sa njim.”

Robert De Niro

Robert De Niro u Kumu može izgledati okrutno i bezdušno, ali u stvarnom životu glumac pokazuje mnogo više strpljenja i tolerancije.

 Foto: IMDb

“Robert De Niro otvorio mi je vrata i držao ih beskrajnih deset minuta dok sam pokušavao da se provučem u svojim invalidskim kolicima”, napisao je korisnik po imenu Kašana.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

OVO JE KRIVOKAPIĆEVA VILA U BIJELOJ (FOTO)

Kuća u Bijeloj ima 143 kvadrata i nosi naziv Vila Sloga. Krivokapići je iznajmljuju i oglašavaju na...

Na granici zaplijenjeno preko 25 hiljada eura, lap topovi...

Kod njih su osim novca pronađena i tri nova lap topa marke "Lenove" i 11 zastava Srbije....

DPS Berane: Sramna i nedopustiva podmetanja od strane lokalne...

Iz ove partije poručuju da su osuđivali, da osuđuju i da će osuđivati svaki šovinizam, međunacionalnu i...

NVO Crnogorski obraz: Perović se vratio nakon dugogodišnjeg bjekstva...

Oni kažu da je Dejan Perović, nakon petogodišnje kazne za silovanje, pobjegao iz Crne Gore 2009. godine...

Dvije osobe preminule od koronavirusa, 381 novopozitivni slučaj

Novootkriveni su iz sledećih opština: Podgorica 195Nikšić 56Pljevlja 19Bijelo Polje 17Bar 17Tivat 15Budva 14Herceg...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare