Izvor:Sensa

HOROSKOP – 16. MAJA MOŽETE OTKRITI MANIPULACIJU I IZDAJU, ALI I SNAGU: Šta donosi moćna energija pomračenja punog Mjeseca

Horoskop - kakva energija nas očekuje za pomračenje punog Mjeseca od 16. maja!

Danas, 16. maja u 5 sati i 14 minuta očekuje nas drugo ovogodišnje pomračenje, koje će po svom energetskom naboju biti jedno od emotivno najmoćnijih.

Pomračenje u Škorpiji čisti sve što smo zaključali u svoje unutrašnje podrume, gurnuli pod tepih i ne dozvoljava nam da ignorišemo. Skida povez sa očiju. Prinuđeni smo da gledamo i vidimo.

Sve što se dešavalo od kraja aprila do danas bila je priprema za promjenu koja bi mogla da zahtijeva da budemo spremni za jedan kraj. Kraj kojem ćemo biti svedoci ostaviće nam prostora za sve bolje i bolje golove. Pitanje je samo da li smo spremni da pustimo kontrolu i dozvolimo da toksični otpad izađe iz naših života, a ta svjetlost će prodrijeti na to mjesto koje će osvijetliti naš novi put.

Živimo u periodu kada je sve brže, intenzivnije i kada se više ne može mjesecima i godinama iz dana u dan vući iste terete.

Ovo pomračenje reciklira, čisti, oslobađa bez milosti. Dakle, pustimo je da radi svoje, na način koji se ne opire onome što treba da se promijeni. Imamo priliku da shvatimo gdje naša energija “curi”, zašto ponekad imamo osjećaj bespomoćnosti i gdje, i kako da postanemo svjesniji svog osjećaja lične moći i shvatimo da znamo da možemo bolje od onoga što imaju u ovom trenutku.

Svaki pun Mjesec, a posebno pomračenje, donosi neku vrstu kulminacije kada dođemo do neke spoznaje, cilja i kada otkrijemo šta nam je bilo važno posljednjih nedelja. I kao da smo došli do kraja putovanja, nešto privodimo kraju i krećemo na novo životno putovanje, otvarajući novi ciklus. Možemo to nazvati i malom smrću, reinkarnacijom kada, poput Feniksa, raširimo krila i napustimo teška i bolna mjesta.

Kada pustimo kontrolu, vidimo kako je lakše i jednostavnije da se povežemo sa drugima na emotivnom nivou, da stvorimo novu oazu intimnosti, da strastvenije i sa više vjere pristupimo realizaciji onoga što nam je važno.

Možda otkrijete manipulaciju, tajnu, izdaju, možda vidite gdje se odvija borba za vlast i odlučite da vas to iscrpljuje i da to tako ne želite.

Možda uđete u vezu punu strasti i kroz nju dobijete neki uvid ili pouku, otvorite sebi nova vrata.

Pitanja vezana za tuđi novac, dugove, imovinu, štednju, kredite i slična finansijska pitanja takođe se mogu uspješno transformisati kroz ovo pomračenje.

Sunce u Biku u bliskom kontaktu sa Algolom, pomračenje u kvadratu sa Saturnom – sve su to energetski intenzivni aspekti koji nam pokazuju polaritet između svjetlosti i tame, između dobrog i lošeg. Prolazimo kroz period kada imamo priliku da promijenimo sebe i svoje živote na način koji prevazilazi naše granice, samo nametnuta ograničenja i učinimo nešto drugačije, bolje, osnažimo sebe. Samo nas strah i nepovjerenje drže na mjestu. A mi smo jači od toga.

Sve u našem unutrašnjem “podrumu” sada radi punom snagom. Razmislite o svojim uvjerenjima, nemojte uvijek iznova birati ono što vam ne odgovara, pokušajte ovaj put nešto drugačije dok ne pronađete pravi put za sebe.

Samo nemojte stajati mirno jer može biti bolno. Samo nemojte okretati glavu u drugom pravcu i pristati na manje nego što zaslužujete.

Izaberite svjetlost umjesto tame.

Izaberite sami. Ljubav prema sebi. Ljubav koja će vam pokazati koliko ste jaki i moćni.

Srećno!

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Pogledajte kada su polasci iz crnogorskih gradova na sjutrašnji...

Iz Pokreta “Ima nas” prethodno su saopštili da je sjutrašnji protest “prilika je da građani iskažu svoje...

Dačić: Nema datuma za postizanje sporazuma sa Prištinom

Kurti je rekao da je u dogovoru Beograda i Prištine pod okriljem EU, kojim je smirena najnovija...

Ako bude snijega biće i gostiju

Lokalne turističke organizacije organizuju manifestacije koje uvijek privuku određeni broj posjetilaca. Posjeta

Zaglavio se u automobilu na Bukumirskom jezeru, uspješno završena...

U pitanju je mlađi muškarac, a pripadnicima službe je bilo otežano da dođu do osobe zbog lošijih...

Još 10 slučajeva korone, bez preminulih

U istom periodu nije zabilježen nijedan smrtni ishod od posljedica kovida-19. Oporavilo se još...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare