Izvor:Astrolook

HOROSKOP ZA 21. MART: Bika neko laže, Vaga pred velikim izazovima

Provjerite šta Vam zvijezde poručuju za danas!

Ovan

Ljubav: Emotivno zadovoljstvo proizilazi iz susreta sa dragom osobom. Djelujete zanosno i uspijevate da privučete nečiju pažnju. Posao: Neko u Vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjima. Prihvatite korisnu ideju o saradnji. Zdravlje: Važno je da uskladite svoje misli i osjećanja.

Bik

Ljubav: Nemojte dozvoliti da Vas neko zavarava. Potrebni su Vam bolji kriterijumi pri izboru novog društva ili zabave. Posao: Osjećate negativno raspoloženje u krugu saradnika, sačuvajte prisebnost u susretu sa osobom koja podriva Vaš poslovni status. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

Blizanci

Ljubav: Preosjetljivo reagujete na različite sitnice, dok partner stvari posmatra drugačijim očima i smiruje tenziju. Posao: Svaka korisna informacija treba da Vas približi uspješnim rezultatima. Okolnosti se mijenjaju, procijenite najbolji trenutak za akciju. Zdravlje: Djelujete napeto, opustite se uz odgovarajućem društvu.

Rak

Ljubav: Objasnite partneru da imate slične želje i interesovanja. Potreban Vam je dobar podsticaj i zajednički izazov. Posao: Potrebno je da osmislite akciju koja donosi obostranu korist. Sve je moguće, ako pravilno povezujete informacije kojima raspolažete. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Lav

Ljubav: Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži. Prihvatite sve što dobijate od bliske osobe. Posao: Stvari koje prećutkujete pred poslovnim partnerima, lako mogu da Vas dovedu u neprijatnu situaciju. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna.

Devica

Ljubav: Ako su Vaša osjećanja u skladu sa glasom razuma, postupite kao što Vam nalaže savjest. Nema razloga da osjećate krivicu. Posao: Utisak koji imate u vezi sa jednom osobom potvrdiće se kao ispravan. Ponekad je teško objasniti pravi uzrok ili posljedicu. Zdravlje: Prijaće Vam zabavni sadržaji i relaksacija.

Vaga

Ljubav: Partner ponekad ne razumije sve Vaše ideje, potrebno je da se razjasnite oko zajedničkih nesporazuma. Posao: Privlače Vas veliki izazovi, u Vama se pokrenuo takmičarski impuls i ne možete da se zadovoljite sa prosječnim rezultatima. Zdravlje: Poboljšajte svoju psiho-fizičku kondiciju.

Škorpion

Ljubav: Strpljivo sačekajte na nečiji poziv ili na partnerovo prisustvo. Postoje situacije koje ne možete ubrzati i promijeniti u svoju korist. Posao: Izbjegavajte rivalstvo ili takmičarsku atmosferu, važno je da sačuvate pozitivnu vezu sa bliskim saradnicima. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

Strijelac

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, potrebno je da pokažete istančan sluh i široke vidike kroz zajedničke planove. Posao: Zadržite profesionalnu distancu, pažnju i kreativnu energiju usmjerite ka ostvarenju korisnih ciljeva. Zdravlje: Prijaće Vam više sati dobrog sna, opustite se.

Jarac

Ljubav: Možda Vaše oči ne vide sve ono što Vam partner predosjeća. Važno je da postoji emotivna saglasnost i razumijevanje sa obje strane. Posao: Nečija ideja ili ponuda za Vas predstavlja pozitivan događaj. Pripremljeni ste za susret sa različitim osobama, ali i na brzu akciju. Zdravlje: Potrebno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Vodolija

Ljubav: Izbjegavajte emotivno rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa bliskom osobom. Nemojte forsirati ljubavni tempo. Posao: Obratite pažnju na različite detalje. Potrebno je da razlikujete značenje određenih informacija o poslovnim pregovorima. Zdravlje: Važno je da pravilno usmjeravate svoju kreativnu energiju.

Ribe

Ljubav: Nepotrebno se opterećujete različitim temama koje Vas udaljavaju od drage osobe. Promijenite svoju orijentaciju u razmišljanju. Posao: Ne dopada Vam se saznanje da trpite zbog nečije samovolje ili da se nalazite u u inferiornoj poziciji u odnosu na svoje saradnike. Zdravlje: Budite umjereni i izbjegavajte različite izazove.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Predsjednica Slovačke uputila telegram Đukanoviću: U ovom teškom trenutku...

“Uvaženi gospodine Predsjedniče, sa dubokom tugom primila sam vijest o tragičnim događajima koji su se desili u...

Nikšićanin ranjen u tuči

Kako nam je nezvanično potvrđeno u Nikšiću je došlo do ranjavanja jedne osobe oštrim predmetom, kojoj su...

CPC će sjutra služiti liturgiju za stradale na Cetinju

Službe će, najavljuju iz CPC, služiti od 10 časova. “Pozivamo Vjerni narod da uzme...

Đukanović: Cijenimo pažnju susjeda i poruke saosjećanja i podrške...

Đukanović je, kako je saopšteno iz njegovog Kabineta, danas imao odvojene telefonske razgovore sa predsjednikom Hrvatske Zoranom Milanovićem i...

Rakočević o radu policije na Cetinju: Preventivne mjere potpuno...

Očekuje da se nadležni organi što prije izjasne po pitanju eventualnih propusta u radu policije.

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare