Indijanci čvrsto vjeruju da je ovo jedini ispravni podatak o zagrobnom životu!

Indijanci su uvijek imali posebne vizije i vjerovanja vezane za život poslije smrti. O tome je govorio i duhovnik Mmauricije Barbanel. Prema njemu, evo šta se dešava sa nama poslije smrti.

“Možda zvuči čudno, ali ostaćete sasvim ista osoba kakvi ste i bili prije smrti. Odreći ćete se samo svog fizičkog tijela. Prema spiritualistima, život poslije smrti nije ništa apstraktno i zbunjujuće, naprotiv, to je život u kojem možemo i dalje da komuniciramo sa drugima.

Morate se osloboditi ideje da nakon smrti postoji vječni san. U početku će duh kratko odmarati, a onda će ponovo početi tkati stare veze. Ne treba se bojati da nećete moći da prepoznate porodicu i prijatelje, oni dobro poznaju vas i biće spremni da vas dočekaju. To je vječni zakon privlačnosti. Oni sa sličnim duhovnim osobinama ponovo će se sresti nakon smrti. Ali to neće biti jednostavne duhovne veze, jer spiritualisti poslije smrti izvode mnoge akcije baš kao i kada ste živi.

Život nakon smrti

Čak i poslije smrti živjećemo u kući ili stanu u kojem smo boravili. Indijanci vjeruju da će duša nastaviti da boravi u prostoru u kojem je živjela prije smrti. Razlog za to je jer ćemo zadržati određene navike. Duh će pamtiti fizički život, ponavljajući navike čak i nakon smrti. Hrana i piće dio su tih navika.

Sve ove navike ostaće dok se duh ne zadovolji njima. Zanimljivo je to što će duh moći da ispolji svoje prirodne sklonosti. Ako smo u životu bili prisiljeni da radimo posao koji nam se nije dopadao, nakon smrti moći ćemo da radimo ono što smo oduvijek željeli. Više neće biti potrebe za zaradom, a mnogi će ispuniti sebi želju i istražiće sve svoje talente.

Kao u snu

Svijet duhova nije nam toliko nepoznat: često ga susrećemo tokom svojih snova, čak i nakon buđenja osjećamo prisustvo tih snova. Pošto se nećemo moći odreći svojih zemaljskih vjerovanja, trebaće nam više vremena da prihvatimo duhovni život.

Zaključak: na vaš život poslije smrti uticaće vaše navike, ali i srodni duhovi sa kojima ćete se sresti. Ako ste tokom fizičkog života dosegli visoke sfere duhovnosti, odmah ćete živjeti svoj zagrobni život onako kako želite.

Ne morate brinuti, jer ćete vi uvijek biti ono što želite. Svijet duhova nije tako daleko od zemaljskog: duhovi su uvijek u kontaktu sa svojim vezama (prijatelji, porodica, ljubavnici) koji su još živi,” piše sajt aprilamente.info

Preuzmite našu aplikaciju

Komentari

avatar

NAJNOVIJE

Raste broj zaraženih u Austriji, žarište u Beču

Glavni grad Austrije, Beč, ponovo je glavno žarište sa 205 novozaraženih, a slijede Štajerska i Gornja Austrija...

Dogodilo se na današnji datum, 22. septembar

1241. - Islandski pisac i istoričar Sturulson Snori, autor najobimnije sage o norveškim kraljevima, ubijen je u...

Danas nam stiže jesen

Jesen će za stanovnike sjeverne Zemljine polulopte početi danas u 15 časova i 30 minuta.

U Mađarskoj još 633 zaraženih, osmoro preminulo

Prema podacima zvaničnog sajta koronavirus.gov.hu, broj oboljelih se od posljednjeg presjeka povećao za 633, čime je ukupno...

U Baru 111 osoba zaraženih koronavirusom

“U izvjesnoj mjeri se smanjio broj naših sugrađana koji se nalaze pod pojačanim nadzorom – trenutno ih...

NAJČITANIJE

NEMA VIŠE ČEKANJA: Medojevićev PzP sa svojih pet poslanika...

Tvrd stav Abazovićeve koalicije o tome ko može biti dio vlasti, a ko...

Knežević i Mandić bez dogovora sa Abazovićem i pored...

Do sastanka lidera DF-a sa Abazovićem uz posredništvo SPC došlo je nakon što su prekinuti pregovori trojne...

MEDOJEVIĆ: “URA sa četiri mandata ucjenjuje, šta vam tu...

Insistiranje koalicije Crno na bijelo ili tačnije građanskog pokreta URA na ekspertskoj vladi,...

Ko pomene četnike i Amfilohija ne gine mu krivična...

Javnost je upoznata sa prijavom koju je ova NVO podnijela protiv novinara i publiciste Ranka Đonovića zbog autorskog teksta...

Balkan šokiran: Četnik premijer Crne Gore?

Do juče “anonimni” univerzitetski profesor, predvodnik najjače opozicione liste na nedavnim izborima, koji se za širu javnost...

Komentari

avatar