Jelena Bin Drai ima poruku za sve koji je pitaju “koja si po redu u HAREMU”

Nekadašnja srpska misica, danas supruga šeika, Jelena bin Drai, podijelila je sa svojim pratiocima na Instagramu najružnije komentare koje je o sebi pročitala.

Jelena, koja godinama živi sa šeikom Saidom bin Draijem i njihovom djecom u Dubaiju, objavila je komentare u kojima je “prozivaju” da je dio harema, da će suprug naći mlađu, da ne smije ni da jede šta hoće, da su joj se “smučile pare”…

View this post on Instagram

❤ I'm your Huckleberry

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) on

“Ne smije ni da se našminka kao žena, kako joj je muka od svega i para kada ne smije ni pihtije kao žena da pojede, a da ne pričam o svinjskim ušicama koje je jela kad je bila mala,” samo je jedan od tih komentara.

U drugima, Jelenu pitaju “koja je po redu u haremu”, komentarišu da “ni ne mora da bude lijepa kada muž uvijek ima novu i ljepšu”…

“Poslovice i izreke su dio svakodnevnog govora, izrazi su velikog iskustva, uvijek nose pouku i putokaz za društveno i moralno ponašanje. To su mudrosti potekle iz naroda koje se uvijek prihvataju kao istina. Najčešće su sažete kao filozofske misli koja često ima ritmičnost svojstvenu narodnim pjesmama,” napisala je Jelena.

“Ova zbirka kao uostalom i sve druge narodne umotvorine poput moje omiljene ‘prodala vjeru za večeru’ jasan su dokaz koliko su ovi divni produhovljeni pojedinci duboko religiozni, koliko su rječiti, kako prosto, ali opet lijepo i uzvišeno, a često puta i jedrim humorom jednostavno iskazuju osjećanje, bez da su ikada čuli za pravila po kojima se slažu misli u lijep govor i besjedu.
Poslovice, izreke i zagonetke krasi bogatstvo duha i izvanredan smisao za humor i satiru.
Pojedine narodne umotvorine su oblik narodne književnosti koja se u narodu najduže održala , te se i danas koristi u 21 vijeku medju pojedincima ,evo ove vrste,” napisala je ona i dodala tekst pjesme “Laku noć, svirači”.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Gegaj: Crna Gora bila i ostala primjer da na...

Kome je u interesu da dovodi u pitanje tradicionalno dobre odnose Albanaca i Crnogoraca, piše Gradski portal....

Marija Vuković zlatna u Oranu, bronza za Danijela Furtulu

Preskočila je 192 centimetra, što je bilo dovoljno za najsjajnije odličje u Alžiru. Za...

U Italiji četvoro mrtvih pošto se komad alpskog glečera...

Nacionalni spasilački korpus za Alpe napisao je na Tviteru da je u potrazi za povrijeđenima u području...

Đurović sa Hojlom: Određeni nivo liberalizacije viznog režima bi...

Kako je saopšteno iz Skupštine, Hojl je iskazao zadovoljstvo povodom susreta i prilike da novoizabranoj predsjednici Skupštine...

Pucnjava u tržnom centru u Kopenhagenu, više povrijeđenih

Kako javlja tamošnja policija, više osoba je povrijeđeno, dok se na terenu nalazi veliki broj policajaca.

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare