Jelena Rozga ima novog momka: U zagrljaju mladog fudbalera

Pjevačica Jelena Rozga brzo je preboljela violončelistu Stjepana Hausera sa kojim se zabavljala dvije i po godine. Iako su djelovali veoma skladno njihova ljubav nije doživjela da je krunišu brakom.

Bivši par nije želio da otkriva detalje raskida, ali izvori otkrivaju da su se rastali mirnim putem. Iako su se vjerili prije nekoliko mjeseci, proveli zajedno ljeto vijest da su raskinuli vjeridbu i vezu sve je iznenadio. Još veći šok nastao je kada je otkriveno da Rozga ima novog momka i to fudbalera Kristiana Ipsa. 

Kako prenose mediji, Jeleni je za oko zapao 9 godina mlađi fudbaler Kristianian sa kojim veza još uvijek nije ozbiljna. Mediji su doši do ove informacije jer se mladi Kristian hvalio prijateljima u splitskom noćnom klubu kako sa Jelenom već nedjeljama razmjenjuje ljubavne poruke.

Jelena Rozga svoju karijeru nikada nije gradila na skandalima već kvalitetnim glasom i pjesmama koje posebno volje pripadnice nježnijeg pola. Njen sada več bivši vjerenik Stjepan internacionalna je zvijezda i član sastava 2Cellos koji izvodi instrumentalne obrade dobro poznatih pjesama iz žanrova kao što su pop, rok, klasična i filmska muzika. Duo nastupa širom svijeta, a već su imali nekoliko gostovanja u američkim TV serijama. 

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Rakočević o radu policije na Cetinju: Preventivne mjere potpuno...

Očekuje da se nadležni organi što prije izjasne po pitanju eventualnih propusta u radu policije.

Kisindžer: SAD su na ivici rata sa Rusijom i...

“Na ivici smo rata sa Rusijom i Kinom zbog pitanja, čiji smo dijelomični tvorci bez ikakvog koncepta...

Đurašković posjetio povrijeđene u KCCG i OB Cetinje

“Gradonačelnik se informisao o stanju pacijenata, koje je ozbiljno, i iskazao spremnost Prijestonice da na svaki način...

Napadač na Ruždija optužen za pokušaj ubistva

"Hadi Matar, osoba odgovorna za jučerašnji napad, sada je službeno optužen za pokušaj ubistva", objavio je okružni tužitelj...

GP Nova ljevica: Da li to Abazović, Adžić i...

Iz tog pokreta pitaju, da li se to priprema “kazna i robija za Nena Kaluđerovića”?

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare