Kajli Džener trudna i ostavljena

Najgora noćna mora svake trudnice jeste da je ostavi otac djeteta koje nosi. Nažalost, to se dogodilo Kajli Džener najmlađoj članici “klana Kardašian”. Mladu Kajli koja je vrlo uspješna u poslu sa kozmetikom ostavio je reper Trevis Skot sa kojim čeka prvo dijete.

Izvor blizak rijaliti zvijezdi kazao je da je 20.godišnja Kajli razočarana jer je mislila da je našla pravog partnera za savršenu porodicu o kojoj je uvijek maštala da stvori. Nasuprot njenim željama reper Trevis Skot odlučio je da ostavi Dženerovu koja je u ranim mjesecima trudnoće.

Kajli se sa Travisom zabavlja od aprila, tako da je logično da se ovaj mladić osjeća zbunjeno što odjednom ima odgovornosti da bude otac. “Ušao je u stanje šoka”, objasnio je izvor. “Stvari su se desile prebrzo za njega.”

Međutim, sada je Kajli šokirana. “Kajli od sramote ne može da se pojavi u javnost jer je ostavljena dok je trudna”, objasnio je insajder. “Ona je razorena.” Međutim, to možda nije kraj za njih. Mnogi prijatelji misle da će se Trevis vratiti kada se ohladi, a uprkos čitavoj drami”, a izvor je dodao: “Travis voli Kajli”.

Travis je zabrinut zbog Kajline porodice koja je sve samo ne obična. Njihov način života najčešće je skandalozan pa on nije siguran da bi se u svemu tome dobro snašao.

“Zabrinut je što je zvanično postao dio Kardašijan klana i uplašen je što je sljedeća žrtva Kardašijanskog prokletstva”, rekao je prijatelj. “Travis osjeća pritisak da bude u najpoznatijem rijaliti programu na svijetu “Keeping Up with the Kardashians”, jer to nije njegov fazon. “On je potpuna suprotnost od Tajge, koji bi učinio bilo šta da bude ispred kamere i da se promoviše”, objasnio je prijatelj repera.

Kako ljubavni epilog slijedi ostaje nam da vidimo.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Sarajevski ministar: Jedino ostaje da pošaljemo vojsku u tržne...

„Ako nema sinergije i discipline građana, nema uspeha. To neće moći pokriti niti jedan zdravstveni sistem (…)...

Vuković: Vlada sekularne, multietničke Crne Gore (FOTO)

“Vlada – sekularne, multietničke, građanske, evropske, koronom teško pogođene – Crne Gore”, napisao je Vuković na Twitteru.

Šehović Spajiću: Manite se “najvećeg” teologa koji veliča etničko...

“Volio bih kad bi zabrinutost pojedinaca zbog našeg odlaska na sahranu jednom od najvećih teologa bila zbog...

Ovo je Sarajka kojoj je posvećena pjesma “Ostani đubre...

Ono što je vjerovatno svima vama koji patite uz pomenute pjesme malo poznato su istinite teške ljubavne...

Vučić na konferenciji za medije pokazao fotografije tijela ubijenih...

Vučić i Vulin su prije prikazanja fotografija upozorili da je riječ o uznemirujućem sadržaju, ističući da su...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare