Kako će na koji znak uticati kretanje Merkura: Strijelčevi će se zaljubiti, Ovnovi da ne potpisuju dokumenta

Merkur, planeta priče, dogovora, putovanja ulazi u svoj znak, Blizance, 4. maja i biće tu do 12. jula. Više od dva mjeseca ćemo imati vremena za baš sve što smo smislili, sem kad bude retrogradan.

Bolje ćemo da komuniciramo. Lakše ćemo da odemo na neki kraći put. Brže ćemo da sredimo dokumentaciju. Neće da nam bude teško ako nešto učimo. Lako će svako da dođe do dogovora sa partnerom ili sa saradnicima.

Ukoliko želite da kupite auto, telefon ili bilo šta od tehnike, sada je vrijeme za to. Ukoliko želite da kupite neke nove knjige, da upišete neki kurs, ne propuštajte priliku.

Imajte u vidu da će Merkur da krene retrogradnim hodom od 30. maja ali će nekoliko dana prije toga da se osjeća loše raspoloženje, pa tada ne bi trebalo da planirate kupovinu koja je bitna, neko potpisivanje ugovora, nego odložite to za period poslije 23. juna kada kreće direktno opet.

Ovnovi i Vage treba da idu na kraći put, ali i da paze na potpisivanje ugovora. Bikovi i Škorpije treba da pripaze malo više na finansije, da ne budu ležerni. Blizanci i Strijelčevi će se zaljubiti ili poraditi na odnosu sa partnerom. Rakovi i Jarčevi će morati da se nateraju da odrade više obaveza, a ne da odlažu sve za drugi dan. 

Lavovi i Vodolije će poželjeti da se druže više sa prijateljima i treba da provedu vrijeme sa porodicom. Kontakti sa drugima će da budu najbitniji.

Iskoristite ove aspekte što bolje i zaobiđite loše periode.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Mitrović: Demagoškim trikovima Demokrate bi da sačuvaju i Leposavića...

Kako je istakao poslanik DPS-a, u svojim karikaturalnim nastupima, poslanici Bogdanović i Krapović rekli su dovoljno, kako...

Kako podići nizak pritisak?

Uzrok tom stanju može biti pad krvnog pritiska, koji je čest kada su temperature vazduha visoke. Razlozi...

Protest u Bijelom Polju: Odbranićemo tekovine antifašističke borbe

Građani su prošetali od kružnog toka u Nikoljcu do Spomenika palim borcima u centru grada i nosili...

MILOŠEVIĆ IMA NOVI POSAO

Bivši igrač i trener Partizana prihvatio je ponudu srpskog biznismena Milana Mandarića i naslijediće na klupi Olimpije...

Bogdanović: Vlada i parlamentarna većina institucije pretvaraju u rijaliti

“Sve što smo od početka govorili o ovoj Vladi i parlamentarnoj većini, danas dobija novu potvrdu. Dok,...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare