Legendarni brazilski borac pokazao kako izgleda lice nakon što primiš 200 udaraca u glavu

Legendarni brazilski borac Glover Teixeira izgubio je borbu za naslov UFC-ove poluteške kategorije jednoglasnom sudijskom odlukom protiv Amerikanca Jamahala Hilla, a tokom meča primio je nešto manje od 200 udaraca u glavu.

Kako je izgledao u svlačionici nakon borbe i intervencije medicinskog osoblja koje je saniralo neke od rana, vidi se po fotografiji nastaloj nakon meča.

“Uglavnom su to bile samo posjekotine. Postoji mala povreda nosa koju će provjeriti kada se vrati u Connecticut, ali izuzev toga je odlično. Jedno vrijeme Glover je proveo u bolnici, a tretman je bio odličan”, rekao je Teixeirin menadžer Jorge Guimaraes koji je i objavio fotografiju na svom Instagramu.

Podsjetimo, Teixeira je pokušao tokom borbe Hilla srušiti u parter, ali Amerikanac je ipak bio prejak i borbu je držao u svom ritmu.

Nanosio je štetu na licu bivšeg UFC-ovog prvaka kojeg je dobro uzdrmao ubojitim high-kickovima.

Teixeira je ipak borbu odradio do kraja, a nakon nje se oprostio od profesionalne karijere s napunjene 43 godine i omjerom pobjeda i poraza 33-9.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Komnenović: Trajektnu liniju da preuzmu Opštine Tivat i Herceg...

Nakon što je aktuelizovana priča o stavljanju van snage zaključak Vlade iz 2019. kojim je “Pomorskom saobraćaju”...

Nikolić: Evropa sad da pokaže principijelnost i ne formira...

“Pa ipak, da podsjetimo na određene činjenice. Zahvaljujući glasovima birača Demokratskog fronta Spajić i Milatović su uopšte...

Letovi sa tivatskog preusmjereni na podgorički aerodrom zbog jakog...

U pitanju su četiri leta, tri za Beograd i jedan za Istanbul. Takođe i...

Nikolić: Raduje interesovanje američkih kongresmena za dinamiku unutrašnjih političkih...

“Raduje interesovanje američkih kongresmena za dinamiku unutrašnjih političkih procesa, posebno u kontekstu rasprostranjenog ruskog uticaja u regionu...

U Iranu pomilovane desetine hiljada zatvorenika

„Pomilovani su zatvorenici koji nisu optuženi za špijunažu u korist stranih agencija, direktne kontakte sa stranim agentima,...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare