Izvor:kurir.rs

MARS U BLIZANCIMA: Šta nas čeka u ljubavi

Od 4. marta, planeta Mars je u znaku Blizanaca. Mars je planeta akcije, pa će donijeti mnoge promjene u naše živote. Donijeće nam nova poznanstva, nove poslovne prilike, ali i zanimljive susrete na ljubavnom planu. S obzirom da je planeta akcije, unijeće i malu pometnju.

Ovo je period u kojem sve zavisi od komunikacije i moći ubjeđivanja. Ukoliko ste snalažljivi, i komunikativni, dobićete sve ono što ste zamislili. U ovom periodu više se oslanjajte na sreću, nego na znanje. U periodu vladavine Marsa, uspjeh svakog od nas zavisi od prilagodljivosti novonastalim situacijama.

Sve će se dešavati brzo, a na vama je da isoristite svaku priliku za napredovanje. Problem može da nastane ako su nam ciljevi preveliki i ako precijenimo sebe.

Ovaj astro period najviše će uticati na Blizance. Osobama rođenim u ovom znaku će sve ići od ruke, a neće morati da ulože puno truda. Takođe, veoma povoljno će djelovati i na Ribe, a najveći uticaj će osjetiti na polju ljubavi. Zauzetima će cvjetati ruže u vezi, dok postoji velika šansa da oni slobodni, upoznaju osobu koja će ih zaintrigirati.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Đoković bez vakcine ne može na Rolan Garos

Kako je ministarka Roksana Maračineanu objavila na "Tviteru" u Francuskoj je donesen novi zakon koji uskoro stupa...

PzP traži da poslanici obezbijede pripravnicima naknadu od 450...

U Zakonu o stručnom osposobljavanju lica sa stečenim visokim obrazovanjem članom 10 je regulisana mjesečna novčana nadoknada...

Eksplozija u Tološima, pronađeno beživotno tijelo

Prema informacijama našeg portala na ovom mjestu eksplodirao je automobil i u vozilu...

Na ulazu u Srbiju: CG državljanin uhvaćen sa 13,5...

Kako navode srpski mediji, sve se dogodilo na graničnom prelazu Gostun (Dobrakovo), i to na ulazu u...

U KCCG 47 pacijenata životno ugroženo

Kako je saopšteno iz KCCG njih 47 je životno ugroženo.

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare