Izvor:kurir.rs

MARS U BLIZANCIMA: Šta nas čeka u ljubavi

Od 4. marta, planeta Mars je u znaku Blizanaca. Mars je planeta akcije, pa će donijeti mnoge promjene u naše živote. Donijeće nam nova poznanstva, nove poslovne prilike, ali i zanimljive susrete na ljubavnom planu. S obzirom da je planeta akcije, unijeće i malu pometnju.

Ovo je period u kojem sve zavisi od komunikacije i moći ubjeđivanja. Ukoliko ste snalažljivi, i komunikativni, dobićete sve ono što ste zamislili. U ovom periodu više se oslanjajte na sreću, nego na znanje. U periodu vladavine Marsa, uspjeh svakog od nas zavisi od prilagodljivosti novonastalim situacijama.

Sve će se dešavati brzo, a na vama je da isoristite svaku priliku za napredovanje. Problem može da nastane ako su nam ciljevi preveliki i ako precijenimo sebe.

Ovaj astro period najviše će uticati na Blizance. Osobama rođenim u ovom znaku će sve ići od ruke, a neće morati da ulože puno truda. Takođe, veoma povoljno će djelovati i na Ribe, a najveći uticaj će osjetiti na polju ljubavi. Zauzetima će cvjetati ruže u vezi, dok postoji velika šansa da oni slobodni, upoznaju osobu koja će ih zaintrigirati.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Rakočević o radu policije na Cetinju: Preventivne mjere potpuno...

Očekuje da se nadležni organi što prije izjasne po pitanju eventualnih propusta u radu policije.

Kisindžer: SAD su na ivici rata sa Rusijom i...

“Na ivici smo rata sa Rusijom i Kinom zbog pitanja, čiji smo dijelomični tvorci bez ikakvog koncepta...

Đurašković posjetio povrijeđene u KCCG i OB Cetinje

“Gradonačelnik se informisao o stanju pacijenata, koje je ozbiljno, i iskazao spremnost Prijestonice da na svaki način...

Napadač na Ruždija optužen za pokušaj ubistva

"Hadi Matar, osoba odgovorna za jučerašnji napad, sada je službeno optužen za pokušaj ubistva", objavio je okružni tužitelj...

GP Nova ljevica: Da li to Abazović, Adžić i...

Iz tog pokreta pitaju, da li se to priprema “kazna i robija za Nena Kaluđerovića”?

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare