Izvor:Klix.ba

Naomi Campbell otkrila da ju je kokain skoro ubio

Naomi Campell u novom dokumentarcu ''The Super Models'' otkrila je da ju je zavisnost o drogama umalo ubila na vrhuncu karijere '90ih.

Legenda modne piste bila je iskrena o svojoj prošloj zloupotrebi opojnih droga u novom dokumentarnom serijalu “The Super Models”, priznajući da se okrenula kokainu kako bi se izborila s traumom iz djetinjstva i smrću italijanskog dizajnera i bliskog prijatelja Giannija Versacea.

“Pretpostavljam da je kada sam počela da koristim, to bila jedna od stvari koje sam pokušavala da prikrijem, bila je tuga. Zavisnost je takva… opasna stvar, stvarno jeste”, rekla je Campbell.

“Misliš: ‘To će izliječiti tu ranu’. Nije. To može izazvati tako veliki strah i anksioznost. Tako da sam se stvarno naljutila”, kazala je.

Naomi je kazala da se njen svijet potresao kada je Versace ubijen ispred svoje kuće 1997. godine.

“On bi me tjerao da izađem napolje i idem dalje kada nisam mislila da imam to u sebi. Dakle, kada je umro, moja tuga je postala veoma velika”, otkrila je.

Manekenka rođena u Britaniji borila se sa svojom zavisnošću pet godina, čak je i kolabirala tokom fotografiranja 1999. godine.

“Kada pokušavate da prikrijete nešto, svoja osećanja — govorili ste o napuštanju. Pokušala sam to nečim prikriti”, priznala je u dokumentarcu, “Ne možete to prikriti. Ubijala sam se. Bilo je veoma bolno”.

Taj zastrašujući incident bio je poziv za buđenje koji joj je trebao da se prijavi na rehabilitaciju.

U dokumentarcu Campbell je takođe govorila o svojim strahovima iz djetinjstva i ljutnji jer ne poznaje svoje roditelje.

Preuzmite našu aplikaciju

spot_img
spot_img

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare