Izvor:klix

Otac Vidoja Ristovića ne zna uzrok sinove smrti: Ko zna šta je u pitanju, ali srce nije

Viktor Ristović, otac Vidoja Ristovića koji je preminuo 8. maja, tvrdi da još uvijek nije saznao uzrok njegove smrti. Podsjećamo, Vidoje je bio u braku sa Nikolinom Pišek.

Viktor je za Republiku kazao da vjeruje da maserka Danijela Bojić zna detalje o smrti Vidoja, ali da se plaši da ih otkrije.

“Toksikološki nalazi još nisu stigli i ne znam kad će. Mislim da će prije vama novinarima da kažu kad će da pošalju nalaze nego meni, ne znam iz kog razloga. Otkako mi je sin umro ne znam šta je uzrok! Što se Danijele tiče, mi se nismo još čuli, ali ne čudi me što neće ništa da priča. Ona je u strahu, ne znam šta krije. Nemam drugo objašnjenje”, rekao je.

Dodao je da se prije sahrane prema njemu ponašala čudno.

“Kad sam bio kod nje u stanu, ništa mi nije rekla jer nisam razgovarao s njom. Postavio sam joj samo jedno pitanje, a to je bilo zašto nije odmah zvala Hitnu pomoć. Prošlo je više od pola sata kako je Vidoje umro, a ambulantna kola stižu tek kasnije. Nikad se više od sahrane nismo čuli, interesuje me šta se desilo u tom stanu, kao oca koji je izgubio dijete. Od Danijele nema ni traga ni glasa. Čekam da stignu nalazi pa ću da je pitam da mi objasni kako i šta”, dodao je.

Zatim je naveo da nije tačno da je Vidoje preminuo uslijed prekida rada srčanog mišića, jer ljekari to nikada nisu potvrdili.

“Mojih pretpostavki nema, nijednog trenutka nisam tvrdio da je moj sin preminuo od srca. To mi doktori nisu rekli. Uzrok smrti nema veze sa srcem, ko zna šta je u pitanju. Bez nalaza ništa ne mogu da znam. Nikakav razlog nisam otkrivao, van pameti je da je Vidoje preminuo od srca. Nisam doktor, ljekari mi ništa nisu rekli niti sam ih vidio. Ne znam šta se krije od mene, ali i sada imam ljekare oko sebe. Otkako sam izgubio sina osjećam se mnogo loše. Ne shvatam zašto me ljudi pitaju da li mi je sada bolje. Ko nije izgubio dijete, ne može da shvati i da razumje taj osjećaj. To je praznina koja ostaje. Nema tu prolaska bola. Može čovjek samo nekako da nauči da živi s tim”, zaključio je Ristović.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Kurti: Španija da prizna Kosovo, nije isti slučaj kao...

Prema Kurtiju, Španija treba da se složi i prizna Kosovo. „Znam da ima žalbi,...

Uručena vrijedna oprema barskim vatrogascima

"U pitanju je spasilačko korito i spasilačka spinalna daska sa pratećom opremom. Imajući u vidu povećan obim...

Filipović: Abazović je slagao, jedinu nekretninu koju sam ikad...

“Dritan je danas mučki i fukarski slagao. Ja od 2015. nisam politički eksponirana ličnost i ne moram...

ZA SEDAM DANA POČINJE SEA DANCE: Ljeto će produžiti...

Omiljena umjetnica ovih prostora Konstrakta prvi put...

Preuzimanje Željezare da se završi do 1. septembra

Predstavnik radnika Željezare Ivan Vujović kazao je za Televiziju Crne Gore da su...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare