Ovaj horoskopski znak važi za najveću zavodnicu

Vi niste ona koja prati druge, vi pratite vaš sopstveni put. Vi radite stvari na vaš način davajući hejterima pun materijal za ogovaranje. Niste svačija šolja čaja, ali oni koji vas vole, to iskreno rade.

Dok vas neki nazivaju “intenzivnim” ili “teškim”, oni koji se ne osjećaju ugroženo od vas, shvatiće da ste strastveni, lojalni i pravi prijatelji. Svakako da se karakteristike znakova ne odražavaju baš na svaku individuu, ali Škorpije su jake ličnosti i eventualno te karakterisitke vremenom ipak dolaze do izražaja.

Dejting sa vama je divlja vožnja: veza sa Škorpijom znači da ćete imati neke od najboljih dana u vašim životima, ali i najgorih. Ali, ti trenuci će vas tjerati da se uvijek vraćate nazad po još, iako može da vas prestravi ukoliko počnete sa njom da se zezate kada je loše volje. Škorpije su kompleksne po prirodi i ne shvataju veze olako. Pokazaće vam ljubav dublju od bilo čega na šta ste navikli, a jednom kada vas pogodi, više nikada nećete da prihvatite “običnu” ljubavnu vezu.

Poznavaće vas bolje nego što poznajete sami sebe: Škorpije su intuitivne i imaju svoje načine da čitaju ljude, što može biti veoma iritantno, dok ne shvatite koliko je korisno imati nekoga ko može da vas “čita”.

Velike su šanse da dok se budete drali “nemoj da mi govoriš kako se osjećam”, shvatite da se upravo osjećate kako vam je ona rekla. Ona je sjajna u kontroli, radićete ono što ona želi i misliti da je to vaša ideja.

Ali svijetla strana toga je što svoju moć ona neće koristiti u loše svrhe. Ona ima najbolji interes za oboje u svojoj glavi.

Ona govori o stvarima kakve su: Taj pasivno-agresivni sistem “ja sam dobro” koji djevojke koriste kada nijesu ni najmanje dobro je vrlo iritantna stvar za muškarce. Škorpije se ne opterećuju time.

One su direktne i ne plaše se da kažu ono što misle, čak i onda kada je možda pametnije da ćute. One stvari vide kao crno ili bijelo, nikada sivo. Bez obzira da li je volite ili ne. Ili ste vrijedni da budete u njenoj okolini ili ne. Ovo može biti oštro, ali sa njom makar uvijek znate na čemu ste.

Ona je gazda na poslu, ali i u krevetu. U poslu, ali i ljubavi, kada Škorpija zacrta nešto, ona to ispunjava. Ona preuzima inicijativu i neće čekati nikoga da donese odluku umjesto nje.

Ona je motivisana i nikada sramežljiva kada su u pitanju stvari koje želi, bilo da je posao u pitanju ili najveći frajer u baru. Nemojte da se osjetite ugroženo, pustite je da vas vodi. Ona se osjeća prijatno da vodi stvari, a njene vještine među čaršavima su dobro poznate.

Užasno je tvrdoglava, ali je nevjerovatno lojalna.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

FDA: Koristi od vakcinacije djece protiv Kovida 19 značajno...

Saopštenje dolazi pošto se očekuje da će panel spoljnih stručnjaka u utorak glasati da li da preporuči...

Regija na rubu sukoba: Bajden šalje moćnu petorku da...

Lidere brine i uloga Rusije koja bi već za nekoliko dana mogla, za početak, zadati težak diplomatski...

BANA: Abazoviću na sastanku predat spisak zahtjeva

Ukazali su da je u posljednje vrijeme, kako tvrde, sve više izraženo podizanje betonskih i metalnih krstova...

DPS Žabljak: Nova kadrovska struktura spremna da se uhvati...

"Na konferenciji je učestvovao 81 delegat i izabran je novi saziv Opštinskog odbora. Osim novoizabranih 50 članova,...

Završen prvi CBCG FinTech Hackaton: Prva nagrada za tim...

Kako je saopšteno iz CBCG, prvu nagradu, u iznosu od 3. 000 eura, osvojio je tim “Budućnost”...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare