Izvor:Antena M

Ovi horoskopski znaci nikako ne idu zajedno

Astrolozi smatraju da neki horoskopski znakovi ne bi trebali da budu zajedno. To je obično spoj dvoje ljudi koji su veoma različiti i imaju drugačije želje i potrebe, zbog čega je njihova veza puna izazova. Ovo su četiri para čija veza može biti prilično naporna.

Ovan i Ribe

Odnos između vatrenog Ovna i Riba može biti nezgodan s obzirom na njihove različite karaktere. Saosjećajnoj Ribi smetaće Ovnova nametljivost i fokus na sebe i svoje potrebe, dok će se on brzo zasititi njene pasivnosti i pretjerane osjetljivosti. Ovaj odnos iziskuje previše truda i kompromisa da bi uspio.

Blizanci i Škorpije

Ovi znakovi se mogu privući. Oboje su inteligentni i znatiželjni pa mogu voditi zanimljive i podsticajne razgovore, alitu prestaje svaka sličnost. Zvrkasti Blizanac svojim će postupcima Škorpiji stalno davati povod za ljubomoru, što ovaj znak ne toleriše. Ova veza puna je drame i konflikata pa nema mnogo izgleda za uspjeh.

Lav i Jarac

Ni ovi znakovi nijesu kompatibilni. Imaju različite stavove, pa će već na početku biti očito da njihova veza nema previše šansi za uspjeh. Skroman i štedljivi Jarac neće odobravati Lavov ekstravagantan i raskošan način života, dok će Lavu u ovoj vezi nedostajati uzbuđenja i akcije. Bolje je da se zaobiđu.

Djevica i Strijelac

Iako mogu uspostaviti dobru komunikaciju i možda čak postati prijatelji, tu bi trebalo da se zaustave. To je spoj dvije osobe koje nemaju ništa zajedničko. Djevica je sitničava i organizovana osoba koja sve planira unaprijed, a neopterećeni i bezbrižni Strijelac poznat je po tome da živi u trenutku. Za oboje je bolje da se skrase s nekim ko će im karakterno više odgovarati.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Bojović: Ginisova knjiga rekorda frapirana crnogorskom parlamentarnom većinom

"Premijer od tri procenta upravlja Vladom koju čine stranke od šest odsto. Vladu čuvaju izborni dobitnici koji...

Crveni krst: Svijet nije spreman za sljedeću pandemiju

IFRC u ovogodišnjem izvještaju, za razliku od prethodnih, nije istraživao brojne prirodne katastrofe koje su izazvale ogromno...

Bilčik: EU u javnom životu Srbije često nije tretirana...

„Bilo bi od velike pomoći kada bi EU u javnom životu Srbije bila tretirana fer od političara...

Makron ne isključuje slanje borbenih aviona Kijevu, ali pod...

Francuska je dosad slala Kijevu protivvazdušne sisteme, raketne bacače, topove i ostalu vojnu opremu, i obećala je...

Plenković o Milanovićevoj izjavi: Kosovo nije anektirano

„Niko nije anektirao Kosovo jer bi ga onda pripojio nekoj drugoj državi. Ne znam za pojam ekstrakcije...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare