Ovo je vježba zbog koje sa 51. GODINU Melanija Tramp ima savršenu figuru!

Melanija Tramp, tokom većeg dijela predsjedničke funkcije svog muža, ostala je jedna od najprivatnijih prvih dama Sjedinjenih Država. Uvijek je bila takva, jedva da je ikoga puštala u vrlo zauzet život bivše manekenke i supruge Donalda Trampa.

Ali jedna stvar koju svi žele da znaju je kako 51-godišnja Melanija ostaje u tako nevjerovatnoj formi. I to navodno sve zahvaljujući jednoj vrsti vježbi.

Pojede sedam voćki dnevno

Prva dama se fokusira na voće zbog vitamina i minerala koje želi da unese u svoje tijelo. Melanija je još 2012. godine rekla u jednom intervjuu da svako jutro počinje sa smutijem koji ima „puno vitamina“. Povremeno ga zamijeni nečim drugim, kao što je ovsena kaša. Voli da gricka voće (ali priznaje da ponekad umjesto toga bira čokoladu), iako je ne priznaje da ima neku posebnu ishranu.

„To nije dijeta, samo volim da jedem zdravo jer se osjećam bolje i imam više energije“, rekla je ona.

Melanija Tramp, Donald Tramp, Brižit Makron, Emanuel Makron
foto: Profimedia

Male stvari je održavaju u formi

Za održavanje forme potrebno je mnogo vremena. Moramo da brinemo o svom tijelu, da obratimo pažnju na našu ishranu, da se fokusiramo na vježbanje u određeno vrijeme svakog dana, itd. Ali s ozbirom na njen raspored, ona vjerovatno nema mnogo vremena da brine o svemu tome.

Melanija navodno radi male stvari da bi ostala u formi vježbe koje može da radi dok radi nešto drugo. Prema Insajderu, ona nekoliko dana hoda po svojoj kancelariji noseći tegiće za gležnjeve kao način da vježba bez žrtvovanja dodatnog vremena koje bi trebalo da provodi radeći druge stvari. Ti mali napori mogu izgledati kao da ne čine mnogo, ali vremenom mogu značajno poboljšati nečije opšte zdravlje.

Ona se kune u pilates

Jedina vježba za koju Melanija uvijek nađe vremena je pilates. Jedan od najvećih razloga zašto je naučila da se osloni na ovu metodu vježbanja (pilates sa malim uticajem poboljšava fleksibilnost i jača mišiće) je taj što ona to može da radi iz udobnosti svog doma.

Takođe, ne zahtijeva praktično nikakvu opremu za vježbanje, što joj je važno ako putuje i nema pristup teretani. Bivša prva dama takođe voli da se s vremena na vrijeme kreće, a uz to igra tenis.

Uprkos zauzetom životu, ona je sebi prioritet

Iako joj je raspored večito pun, ona se pobrine da ipak nađe vremena da se fokusira na sebe. Jednom je rekla da ju je majka uvijek podsjećala da je važno odvojiti vrijeme i opustiti se, a ona se i dalje trudi da to uradi, čak i kada je bila u Bijeloj kući. Takođe voli da provodi vrijeme sa svojim sinom Baronom, koji je njeno jedino dijete i najmlađe Donalda Trampa.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

U SAD-u otkriven veliki narko-tunel iz Meksika

Tajni prolaz od Tihuane do San Dijega sadrži šine, ventilacione sisteme, struju i potporne zidove, tvrde zvaničnici.

(Video)Kad Draginja zaigra šotu

Pored radnih susreta sa iseljenicima bilo je vremena i za veselje i druženje uz muziku, pa je...

KOPOLA SNIMA SVOJ NAJVEĆI FILM IKADA: Želim da “Megalopolis”...

Kultni reditelj Frensis Ford Kopola koji je konačno ove godine dobio svoju zvijezdu na Bulevaru slavnih sprema...

Vlada u duginim bojama povodom Međunarodnog dana borbe protiv...

“Povodom 17. maja – Međunarodnog dana borbe protiv homofobije, transfobije i bifobije, zgrada Vlade Crne Gore osvijetljena...

DANU: Krajnji je trenutak da narod Crne Gore prepozna...

Stav Predsjedništva DANU prenosimo integralno: Hoćemo li se i dalje praviti da ne vidimo...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare