Pet scena iz filmova za odrasle koje žene ŽUDE da probaju

Porno filmovi su daleko popularniji među ženama nego što se obično misli. Štaviše, sve više takvih sajtova ima u ponudi kategoriju Za žene, u kojima se nalaze filmovi koji imaju razvijeniju radnju nego oni namijenjeni muškog publici.

Koliko ljudi, toliko ćudi, pa tako svako ima i svoj ukus za ovakvu vrstu ostvarenja, koja nerijetko inspirišu parove da i sami probaju ono što su vidjeli na ekranu. Ako pitate djevojke, vjerovatno će predložiti nešto s ovog spiska…

  • Seks ispred ogledala


Džinovsko ogledalo na plafonu ili jedno manje u hodniku, nije važno ― gotovo da nema osobe koja se makar jednom nije zapitala kako izgleda u trenutku dok se prepušta strastima i uživa, a seks ispred ogledala omogućava nam baš to!

  • Seks vezanih očiju


Dio zadovoljstva među čaršavima podstiče i od toga što nikad nismo sigurni koji je sljedeći potez partnera, a ovo slatko iščekivanje i neizvjesnost su zagarantovani ako kao rekvizit koristite ― povez oko očiju!

Seks, Strast
FOTO: SHUTTERSTOCK
  • Uloga domine


Prošli su dani ženske pasivnosti u krevetu! Žene su aktivne, samopouzdane i preuzimaju inicijativu kada to požele, a neretko to podrazumijeva i uspostavljanje potpune kontrole, što uloga domine omogućava.

  • Seks u javnosti


Ako pitate žene da se sjete svojih najboljih “provoda” kada je riječ o seksu, defintivino će vam reći da je u pitanju neka potpuno spontana situacija. Odnos na javnom mjestu nesumnjivo spada u takve iznenadne nalete strasti, a žene uglavnom maštaju o seksu na plaži, u prevozu i na sličnim mjestima gdje postoji opasnost da budu uhvaćene.

  • Seks uz pomoć igračaka


Iako su u svijetu veoma popularne već godinama, seksi igračke vrlo sporo se na našim prostorima probijaju u svakodnevicu. Kako su one često “zvijezde” filmova za odrasle, mnoge djevojke žele da ih probaju, pa neka od njih nije loš izbor za, recimo, neočekivani poklon bez ikakvog povoda.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Dejana Živković U DRUGOM STANJU sa beogradskim biznismenom

Iako im pol bebe nije bitan saznanje da će dobiti sina ih je potpuno raznježilo - navodi izvor...

Srzentić: Osnažićemo ljude u Crnoj Gori i omogućiti im...

Ministarka Srzentić se tokom zvanične posjete Americi sastala sa Cori Zarek,  izvršnom direktoricom Beeck centra za inovacije...

Ovaj Srbin je priznao da je Tamari Eklston ukrao...

Britanski „Telegraf“ piše da je Jugoslav bio dio međunarodne bande lopova koji su, između ostalog, provalili u...

Suđenje Kneževiću 13. decembra

Đukanović je tužio Kneževića u proljeće 2019. godine, tvrdeći da mu je povrijeđeno...

U subotu bez struje tri opštine

Budva- u terminu od 09 do 15 sati: zgrada MUP-a u Budvi

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare