Pozirala gola na ugroženoj vrsti slona, izazvala gnijev pratilaca

Dotična se snimala na azijskom slonu, a upravo se ova vrsta slona neprestano bori za preživljavanje, jer ih brutalno iskorištavaju za turizam i zabavu.

Alesija Kafelnikova objavila je video u kojem se vidi kako gola pozira na ugroženoj vrsti slona, zbog čega je naljutila svoje brojne pratioce.

Odmah nakon njene objave javio se za “San” portparol Udruženja “Sačuvajmo azijske slonove”, koji nije skrivao zgroženost zbog njenog ponašanja.

– Dotična se snimala na azijskom slonu, a upravo se ova vrsta slona neprestano bori za preživljavanje, jer ih brutalno iskorištavaju za turizam i zabavu. Udruženje “Sačuvajmo azijske slonove” zakonski se zalaže za zabranu oglašavanja i prodaje neetičnih mjesta na kojima se ta posebna bića komercijaliziraju i zlostavljaju – rekao je portparol.

Nakon velikog broja negativnih komentara oglasila se i Kafelnikova i objavila još jednu fotografiju sa slonom.

Volim slonove i volim Bali. Bilo je to privatno fotografisanje, uopšte nisam imala namjeru da povrijedim nečija osjećanja. Volim balijsku kulturu i poštujem indonezijska pravila. Žao mi je ako ste u ovome vidjeli nešto negativno. Željela sam da vam pokažem da volim i poštujem životinje, a posebno slonove, više od svega – poručila je.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Šnicle u sosu od senfa

Sastojci: 1/2 šolje pilećeg bujona2 kašike koncentrata soka od jabuke4 ½ kašike senfa sa...

U posljednjem trenutku je izbjegnuto širenje podmetnutog požara na...

Zahvaljujući efikasnoj reakciji pripadnika Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada, u posljednjem trenutku je izbjegnuto širenje požara...

Za mjesec od korone umrlo 210 osoba

U februaru je urađeno 52.847 testova na koronavirus, što je za 8,71 odsto više u odnosu na...

Opština Ulcinj traži da se zatvore škole, vrtići, zabrane...

I pored preduzetih mjera, kako piše portal Ulcinj info, epidemiološka situacija u ovoj opštini je alarmantna.

Zeković: Da im je stalo do zdravlja građana, Vlada...

On je naveo da ministarka zdravlja svakog dana, bar jednim postupkom, doprinosi urušavanju sistema zdravstvene zaštite, afirmisanju...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare