Izvor:mondo.rs

Rambo Amadeus o drogama: 20 GODINA SAM PUŠIO MARIHUANU, A PROBAO SAM I HEROIN!

Rambo Amadeus je jednom prilikom pred TV kamerama opisao svoje iskustvo sa drogom, rekavši tada da ne želi da njegovim sinovima 'prođe 20 godina života da bi shvatili da je bezveze biti posvećen jednoj takvoj stvari'.

Ja sam skoro 20 godina pušio marihuanu. Probao sam je u 25. godini u Sloveniji. Stariji brat mi je dao da probam. Ne mogu da kažem da sam bio navučen na marihuanu, ali mogu da tvrdim da je bilo perioda kada sam svakodnevno pušio marihuanu. Nekako se događalo kada sam svakodnevno pušio marihuanu nisam bio u stanju da se probudim prije 12, nije mi se ništa radilo. Nekako sam kreirao uvijek neki susret sa nekim za koga pouzdano znam da to ima kod sebe i onda bi se mi našli i ‘slučajno’ pušili tu travu”, počeo je priču Rambo Amadeus.

On je tada konstatovao da nije inženjer i da ne lansira satelite u svemir da bi neka njegova greška u sviranju gitare proizvela niz konsekvenci zbog kojih bi posle bio kažnjen zbog svoje nekoncentracije.

“Ali došlo je do toga da sam sve nesrećniji, tužniji. Onda sam riješio da to isiječem. Jedno po jedno. Jedan moj prijatelj koji je neuropsihijatar mi je rekao da prvo moram sebi da dokažem da nisam navučen na marihuanu.Koliko treba da prođe vremena da bih dokazao sebi i tebi?, pitao sam ga.

Treba 60 dana da izađe sav kanabiol iz mozga, rekao mi je on.”

Rambo kaže da se držao tih 60 dana.

“Kada su posle toga prvi put zapalili marihuanu u mom prisustvu ja sam osjetio da ona ne miriše nego da mi smrdi. Onda sam počeo da se budim ranije, da imam vremena za razne stvari. Imam tri sina, ne bih volio da im prođe 20 godina u životu da bi shvatili da je bezveze biti posvećen jednoj takvoj stvari”, ispričao je Rambo u emisji Agape.

Tom prilikom je otkrio i da je jednom probao i heroin i da, kako kaže, ima direktno iskustvo kako heroin utiče na čovjeka.

“Nekoliko sekundi kad šmrknete heroin osjećate se kao petogodišnji dječak koji je za svoj rođendan dobio igračku koju je danima sanjao. I odjednom je vaše srce ispunjeno. Popušta vas užasna neuroza koju ste nosili čitavog života. Preplavi vas jedan osjećaj blagosti i nečega što je jako lijepo”, opisao je slikovito Rambo.

Međutim, ističe on, posle par sati kreće drugi period.

“Kreće period kada vas to popušta i tada se osjećate kao da ste živi sahranjeni. Odjednom u vama nema ničega. Vi ste jedno truplo mesa i kostiju koje ne vidi razlog sopstvenom postojanju. Ja sam imao sreću da mi je to jutro posle heroina bilo toliko gadno, toliko nepodnošljivo da sam sebi rekao – ti više ovo nikad u životu nećeš da probaš”, rekao je Rambo Amadeus.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Đukanovic sjutra predsjedava sjednicom Senata Prijestonice

Sjednica će se održati u petak 29. oktobra 2021. godine u 12:00 časova, u Svečanoj Sali Prijestonice,...

Analiza KEI: Ovogodišnji Izvještaj Evropske komisije ima najbolju ocjenu...

U aneksu informacije, Kancelarija za evropske integracije je dala pregled ključnih izazova  identifikovanih Izvjestajem EK koji će poslužiti...

Đukić v.d. predsjednice odbora LP na Cetinju

Đukić koja predvodi odbor do izborne konvencije istaknuta je književnica i pjesnikinja. Dobitnik je velikog broja književnih...

Radulović i Stoltenberg u Briselu: Crna Gora je pouzdan...

Generalni sekretar Stoltenberg naglasio je da članice NATO-a cijene posvećenost naše države jačanju jedinstva unutar Alijanse, koje...

Sekulić: Idejne organizatore čeka ista sudbina kao i njihovih...

Samo će vaše političke karijere biti, kaže Sekulić, “završno zakucane u okvirima koje ste danas podmetnuli damama”.

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare