Rodni list bebe Lilibet otkrio zanimljive detalje o princu Hariju i Megan Markle

Američki portal TMZ došao je u posjed rodnog lista nedavno rođene Lilibet ‘Lili’ Diane Mountbatten-Windsor, drugog djeteta Megan Markle i princa Harija, na kojem su otkrili i neke zanimljivosti.

I dok uz ime oca stoji titula HRH, kao i vojvoda od Sussexa, Megan se svojih titula odrekla, pa stoji tek Rejčel Markl, što je njeno pravo ime, dok joj je Megan srednje.

U Americi, rodni list u američkoj državi Kalifroniji javni je dokument, stoga TMZ nije imao pretežak zadatak za istim. Zanimljivo je kako su u januaru  prošle godine 36-godišnj princ Hari i njegova tri godine starija supruga izjavili kako, nakon napuštanja kraljevske oporodice, više neće koristiti HRH titulu, no čini se da je Hari taj dio izignorisao.

Titule vojvode i vojvotkinje od Sussexa ostavljene su im, budući da je to bio kraljičin dar povodom njihovog vjenčanja, no bez HRH, odnosno His Royal Highness (Njegovo kraljevsko visočanstvo), ostali su nakon što su prestali biti aktivni i radni članovi kraljevske porodice.

Izvor:tportal

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

IZA KULISA: Milatović obećao liderima DF-a da će ,,lobirati...

Više izbora Pobjede saopštilo je da je Milatović, čiji pokret otvoreno najavljuje da očekuje poziciju premijera, takvo...

Za nešto više od godinu 675 prijema u crnogorsko...

Sredinom februara prošle godine u Službenom listu objavljena je Odluka o izmijenjenim kriterijumima za utvrđivanje osnova za...

Detalji optužnice: Boljeviću prijetili ubistvom na Ćemovskom polju

Okrivljenim policajima stavlja se zvanično na teret da su u maju 2020. godine teškim nasiljem pokušali da...

Novović ti sudi, Novović te tuži?

Ta okolnost moguće ne bi imala toliku težinu i dala bi se pravdati time da sudiji Novoviću...

Abazović i Adžić smjenjuju Brđanina

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović i Adžić nekoliko puta tražili su od Brđanina da podnese ostavku,...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare