Sedam najvećih muških seksualnih strahova

Predstavljamo vam listu sedam najvećih muških strahova, i ne, u njima se ne nalaze pogrešno ime, neprijatni telesni zvukovi ili partnerovi fetiši koje ne možete ili ne želite da ispunite.

1. Polne bolesti Ovo je vjerovatno najveći strah svih koji se upuste u seksualni odnos. Razgovarajte s partnerkom o stvarima koje vas muče, a i ako niste sigurni koristite zaštitu.

2. Zadovoljstvo partnerke Hoće li doživjeti orgazam? Da li je to bilo to? Da li je odglumila? Umjesto da se nepotrebno brinite, jednostavno uživajte, jer ako se vi osjećate dobro veće su šanse da će se tako osjećati i vaša partnerka u krevetu.

3. Neželjena trudnoća Živimo u 21. vijeku. Ako vas brine sigurnost kondoma postoji mnoštvo drugih kontracepcijskih sredstava. Pokušajte s nekim od njih. No, ne zaboravite da kondom nije samo zaštita od neželjene trudnoće, već i da štiti od raznih polno prenosivih bolesti.

4. Prerani vrhunac Da, seks nije trka. Ali, potrudite se oko partnerke i vašeg zadovoljstva, pa ovakve situacije neće dolaziti kao takva nelagoda. Sjetite se da je tok uzbuđenja tokom odnosa različit kod polova, pa tako muškarci prirodno dolaze do cilja prvi.

5. Da li je premali? Niste nikada čuli za onu “nije bitna veličina, bitna je tehnika”? Ako vas to toliko muči da je nepremostiva prepreka postoje naprave koje mogu da vam pomognu u takvim situacijama.

6. Koliko iskustva je poželjno? Za razliku od žena koje broj svojih seksualnih partnera skrivaju vješto skoro kao i godine, s druge strane, muškarci se boje da će ostaviti utisak neiskusnih ljubavnika. Svaka osoba je drugačija i uživa u drugačijim stvarima. Umjesto da se zamarate brojevima skoncentrišite se na ono što vidite da pali kod druge strane.

7. Uskočili ste u krevet – šta posle? Upustili ste se u odnos. Sada je malo kasno za razmišljanje šta nakon toga. Prepustite se trenutku i uživajte. Nemojte zaboraviti, ako se ne osjećate lagodno, ta osoba nije prava za vas.

Preuzmite našu aplikaciju

Komentari

avatar

NAJNOVIJE

Đukanović će predložiti mandatara do 23. oktobra

"Predsjednik Crne Gore će, shodno Ustavom utvrđenim nedležnostima, obaviti predviđene procedure i predložiti mandatara za sastav vlade...

Pejanović: Mladi su značajan faktor u prevenciji nasilnog ekstremizma

“U Crnoj Gori je uspostavljen kvalitetan strateški, normativni i zakonodavni okvir za prevenciju i borbu sa nasilnim...

KCCG: Na liječenju 54 pacijenta, devet životno ugroženo

"Devet pacijenata je životno ugroženo od kojih je jedan intubiran i priključen na mehaničku ventilaciju, dok je...

CGO: Komisija za etički kodeks sudija da utvrdi odgovornost...

Kako je navela viša pravna savjetnica Snežana Kaluđerović, CGO je uputio inicijativu Komisiji povodom nedavnog obraćanja sudije...

Crna Gora i Ukrajina jačaju saradnju u domenu odbrane

Pešić je, ukazujući na dosadašnju saradnju dvije zemlje u domenu odbrane, kazao da je Ministarstvo odbrane spremno...

NAJČITANIJE

POGLED IZ BEOGRADA: “Poslije Mila gori od MILA”

Teško da bilo ko od "prosječnih" konzumenata svakakvih medijskih sadržaja i onih koji...

DF IZGUBIO DOBIJENE IZBORE: Sada Crnom Gorom vlada 14...

Činjenica je da je Demokratski front od izbora koji su održani 30. avgusta, do juče, bio pod...

Blagota Mitrić o Bečićevom gafu: IZGLEDA DA JE, IPAK,...

Dragi gospodin bog, a da ko drugi, pa kad ovaj naslov pročitate iz...

Đukanović: Nadam se da će u vremenu pred nama...

"Čestitam Dan rudara Crne Gore i Dan Rudnika uglja Pljevlja i izražavam duboko poštovanje za časnu rudarsku...

Osumnjičeni za prodaju droge: Evo ko su uhapšeni u...

Iz Uprave policije je saopšteno da su Službenici Centra bezbjednosti Podgorica u saradnji sa Posebnom jedinicom policije...

Komentari

avatar