Izvor:Sensa

SJUTRA JE 5.5. – DAN OBILJA, ISPUNJENJA ŽELJA I POSEBNE MOĆI: Ovo zapišite na papir i privucite nešto dobro i bolje!

Kako da ostvarite želje 5. maja - numerolozi smatraju da niz 5-5 ima posebnu moć, evo šta treba da uradite!

Maj je mjesec izobilja prema numerologiji – maj je 5. mjesec u godini, a pet je broj novca. Ovaj period je sjajan za manifestaciju želja, posebno 5.5. kada vlada moćan niz 5-5 i donosi energiju koja vas podstiče da svoje vizije i ideje ostvarite.

Na ovaj dan, 5.5. važno je postaviti namjeru, odnosno zamisliti konkretnu i preciznu želju. Simbolično, to je najbolje uraditi u 05:05 ujutru ili popodne (17:05). Kako bi se ova želja ostvarila morate biti spremni za nju, odnosno otvoriti joj prostor u vašem životu.

Možete bukvalno očistiti svoje ormare i donirati svoje stvari kako bi neko drugi mogao da dobije ono što mu je potrebno. Kada se oslobodite onoga što samo zatrpava vaš prostor, srce, um i život – omogućavate da dođe nešto dobro i bolje.

Takođe, da bi se želja ostvarila, važno je osloboditi se mentalnih blokada i ograničavajućih sistema vjerovanja. Zamislite kako je sve moguće, jer zaista i jeste! Kada radite bilo koji rad na manifestaciji, važno je imati viziju i biti u stanju da je zadržite za ono što želite.

Za ispunjenje želja neophodna je i zahvalnost – aktivno vježbajte zahvalnost za ono što već posjedujete i što vas čini srećnim. Kada ovo radite, veće su šanse da privućete blagostanje. Svaki čovjek ima na čemu da bude zahvalan, a najprije treba da budemo zahvalni na novom danu u kojem smo se probudili.

Kako manifestovati na dan 5-5? Odvojite malo vremena da zapišete kako tačno izgleda vaš život kada imate sve što želite (pišite sve u sadašnjem vremenu). Vodite dnevnik zahvalnosti. Ovo je poziv za vas da se uskladite sa svojom svrhom, životnom misijom, namjerama koje postavljate. Trenutak je da postanete aktivniji i kreirate svoju sudbinu! Radite na ostvarenju svojih želja danas, sve šanse zavise od vas!

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Abazović demantovao i da će Temeljni ugovor biti potpisan...

DPS izmisli nešto da skrene pažnju. Jedna te ista priča - rekao je Abazović.

SNIMAK RAZOBLIČIO KNEŽEVIĆEVU LAŽ, Martinović: Zastrašujuće je što bi...

Ivan Gardašević pritvoren je u srijedu popodne, po nalogu osnovnog državnog tužioca u Podgorici Harisa Šabotića, nakon...

Abazović: Niko u Crnoj Gori ne treba da nosi...

Abazović je istakao da, po njegovom sudu, niko u Crnoj Gori ne treba da nosi oružje, naglašavajući...

Đurović domaćin večere za članove Stalnog odbora Parlamentarne skupštine...

“Ovaj događaj predstavlja prvu parlamentarnu aktivnost u okviru predsjedavanja Crne Gore ovom regionalnom inicijativom, te su na...

Uprava za igre na sreću postaje samostalni organ

Iz Vlade su ocijenili da će to dovesti do unapređenja rada i rezultata institucijalnog okvira u toj...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare