Šta bi muškarci mijenjali kod žena, a šta žene kod muškaraca

Ono što muškarci žele da promijene kod žena, pokazalo je nedavno sprovedeno istraživanje, puno je klišea. Međutim, nije mnogo drugačije ni ako se gleda iz ženskog ugla.

„Kad biste mogli da promijenite tri stvar na svojoj partnerki, šta biste promijenili?“, glasilo je pitanje, a među odgovorima se nijesu našli ni češći razgovori, niti odlasci u pozorišta već – više seksa. Libido je iznenađujuće na prvom mjestu stvari koje bi muškarci rado promijenili na ženama – gotovo 31 posto muškaraca dalo je taj odgovor.

Zatim slijedi želja da im partnerke manje prigovaraju i gunđaju (26 odsto), da su urednije (19 procenata), a zatim i da ne postanu tako brzo emotivne (19 odsto).

Mnoge su ovi rezultati naveli da izvedu zaključak, a potom se i pobune protiv činjenice da muškarci zapravo od žena žele da naprave “nijeme seks robote koji usput pospremaju i čiste”.

A šta žele žene?

Ruku na srce: ni odgovori žena nijesu bili ništa manje stereotipni. One žele češće razgovore o emocijama (24 odsto), takođe više urednosti (23 odsto), da njihovi partneri više razgovaraju (20 odsto), a 17 odsto žena želi manje lijenosti, a više aktivnosti od svog partnera.

Odgovor svih odgovora je dao barem svaki šesti ispitani: oni su rekli da ništa ne bi promijenili na partnerki ili partneru.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Svi preminuli mlađi od 40 godina bili nevakcinisani

Takođe, osam od deset hospitalizovanih pacijenata su oni koji nijesu imunizovani, saopštavaju iz Instituta.

U Aziji oduzeto više od 55,6 miliona tableta metamfetamina

„Laos je juče prijavio zapljenu 55,6 miliona tableta metamfetamina i 1.537 kilograma kristal meta“, rekao je Džeremi Daglas,...

Hrvatica opsovala muža i dobila 45 dana zatvora

Prema presudi, Gabi je prošle godine u septembru oko 13.20 sati u porodičnoj kući na zagrebačkom području...

IJZ: Još pet žrtava koronavirusa, 499 novozaraženih

Laboratorije Instituta za javno zdravlje Crne Gore (IJZCG), druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom...

Duraković: Bošnjačka stranka nova snaga razvoja Petnjice

“Na nedavno održanoj sjednici OO BS Petnjica je usvojen Izborni program za čije ostvarenje će se zalagati...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare