Svi OMAĐIJANO ZURILI u tijelo ove žene za koju tvrde da IMA NAJDUŽE NOGE U HOLIVUDU: Rodila sa 17 i nije znala ni riječ engleskog

Manekenka Lais Ribeiro nedavno je fotografisana na plaži u Malibuu i to u društvu dečka Žoakima Noe, a par je plenio pažnju svojim atraktivnim izgledom i izvajanim tijelima.

Malo ko je ostao imun na čari atraktivne Brazilke, a ne samo što su u pogledu na njeno izvajano tijelo uživali oni koji su bili u blizini, već i cijela planeta – s obzirom da su ove paparaco fotke ubrzo završile u svim medijima.

Lais se nije odvajala od svog dečka – NBA košarkaša Žoakima Noe, pa na većini fotografija vidimo par kako razmjenjuje nježnosti, ali bilo je i onih na kojima je lako uočiti koliko je samo ova dama zgodna i lijepa.

FOTO: PROFIMEDIA

Ova brineta paradirala je u tigrastom jednodjelnom kostimu u kome je istakla svoje preduge noge, zaobljenu zadnjicu i vitku figuru. Takođe, nije nosila ni trunku mejkapa, akcentujući koliko dobro izgleda i bez intevrencija frizera, stilista i šminkera.

FOTO: PROFIMEDIA

Inače, ova 29-godišnja manekenka danas je poznata kao jedan od Viktorijinih anđela, ali prije manje od decenije ništa nije slutilo da će biti poznata i priznata širom svijeta – štaviše, kada je stigla u Njujork iz malenog grada u Brazilu jedva da je znala nekoliko riječi engleskog i nikada u životu nije čula za brend “Victoria’s Secret”.

FOTO: PROFIMEDIA

Ona je sa samo 17 godina rodila sina Aleksandra, da bi godinu dana kasnije, na nagovor prijateljice, probala da se bavi modelingom… I tu ju je sačekala bajka – vrlo brzo je počela da se probija u domovini, da bi se odatle prebacila na svjetske piste, a potom i snimila prvu reklamu za “Victoria’s Secret”.

Zanimljivo je i da se o lijepoj Lais priča i o kao jednoj od manekenki koja ima sve potrebno za uspjeh, ali je ipak “dosadna” i “bezlična”. Da li je zaista tako, ostavljamo vama da procijenite, a ono što je sigurno da je srećna – širok osmijeh uvijek krasi njeno lice.

Ona uživa u ljubavi i skladnoj vezi sa pomenutim košarkašem nešto više od godinu dana, a zanimljivo je da je i prije njega izlazila sa NBA zvijezdom Džaredom Homanom.

Preuzmite našu aplikaciju

Komentari

avatar

NAJNOVIJE

Nikolić: Sakupljači potpisa da se manu projekta podjela

Nikolić je reko da njihova namjera nijednog trenutka nije bila da prebrojavaju, dijele i prave različite spiskove...

Ljajić: Moj prijatelj je umro od korone, a imao...

Do 2. jula u Opštoj bolnici u Novom Pazaru od koronavirusa preminulo je 35 ljudi iz ovog...

SNP: Krajnje je vrijeme da vlast preuzme odgovornost za...

Za to vrijeme, kako navode iz ove partije, Međunarodna organizacija rada i Evropska banka za rekonstrukciju i...

NBA: Nema odlaska u Orlando bez tri negativna testa

NBA košarkašima neće biti dozvoljeno da putuju u Orlando u karantin u kojem će se organizovati nastavak...

Profesori iz Nikšića tvrde: Nijesmo potpisali apel prosvjetnih radnika

Pejović je rekla i da se nada da zaista postoji izvjesna Nada Pejović i da niko nije pokušao da...

NAJČITANIJE

Gdje je danas “dječak vještac” čije su slike užasnule...

Mali Houp tada je imao dvije ili tri godine i preživio je zahvaljujući Anji i organizaciji koju...

Slučaj koronavirusa u vrtiću “Pčelica”, zaražena vaspitačica

Prema nezvaničnim informacijama vaspitačica vrtića Pćelica - JPU “Ljubica Popović”, pozitivna je na COVID 19, zbog čega...

Ljekari kažu da temperatura nije najpouzdaniji simptom infekcije: Prije...

Budući da Covid 19 donosi i mnogo asimptomatskih slučajeva, provjera temperature nije pouzdan način, piše statnews.com. Na...

Svega 23 aktivna vojna lica potpisala pismo podrške SPC

Inače, inicijatori pisma podrške koje je ponuđeno profesionalnim vojnim licima na službi u Vojsci Crne Gore da potpišu,...

Javio se Zoran Jovanović potpisnik pisma Pomorskih kapetana koji...

“Ja Zoran Nikolin Jovanović rođen 1. decembra 1959. u Kotoru podržao sam inicijativu grupe Pomorskih Kapetana “Ne...

Komentari

avatar