Izvor:stil

TANJA (35) ITALIJANSKOM PRINCU uzela (51) MILION EURA: Preklinje je da troši još, samo da ga ne ostavi…

Italijanski princ Đakomo Bonano di Linvalosa (51) upoznao je prilikom jednog izlaska 2019. godine Tanju Jašenko (35) iz Bjelorusije i potpuno je izgubio glavu za njom.

Ovaj aristokrata iz Italije kaže da su brzo nakon poznanstva ušli u ljubavni odnos, kao i da je Tanju vodio na putovanja širom svijeta, na destinacije poput Monte Karla, Dubaija ili Maldiva.

Nije se tu zaustavio – poklonio joj je Mercedes vrijedan 83.000 eura, obasipao ju je nakitom i dao joj 18.000 eura za iznajmljivanje stana u centru Rima.

Međutim, marta 2021. godine je Tanja podnijela tužbu protiv princa, i to za uhođenje. Već dugo je, kako piše “Times”, bila nesrećna u tom odnosu i željela je da iz njega izađe.

Tanja je, kako navode mediji, angažovala i psihijatra koji bi na sudu dokazao kakve su posljedice ostale po njenu psihu nakon veze, međutim, psihijatar je neočekivano zauzeo suprotan stav i sada kaže da je “Tanja iskoristila psihičku ranjivost princa”.

Mediji takođe pišu da je u javnost došla i jedna od brojnih prepiski ovog para. Ono što je primjetno je niz poruka koje je Tanja poslala princu u kojima mu govori da je “lažljiv, izdajica, bez empatije, mediokritet”.

Decembra je i sam princ Đakomo riješio da uzvrati pa sada kaže da je u vezu sa Tanjom ušao pomućenog uma jer je bio “traumatizovan razvodom”, te nije bio u stanju da donosi ispravne odluke. Tako je, kaže, postao Tanjina žrtva, a on sada zahtijeva da mu bivša djevojka vrati sve što joj je poklonio jer je shvatio da ga je “izmuzla”.

Đakomov advokat Armando Fergola za Telegraf kaže da je Tanja iskoristila njegovog klijenta i da je Đakomo nakon veze sa Beloruskinjom lakši za iznos između pola miliona i milion eura.

Ipak, uprkos optužbama na sudu, njih dvoje proveli su novogodišnje praznike zajedno, a Đakomo je čak na Fejsbuku ovih dana napisao: “Želim da javno pitam moju djevojku Tanju da mi oprosti moje lažne optužbe na njen račun”.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Golubović obećava uklanjanje Mladića sa pljevaljskih fasada

U rudarskom gradu na krajnjem sjeveru Crne Gore incidenti su učestali od pobjede na izborima prosrpskog Demokratskog...

Joković: Krivokapić obmanuo javnost, pet poslanika SNP sjutra pred...

On je rekao da premijer Zdravko Krivokapić iznosi potpune neistine o tome kako će poslanici SNP-a glasati.

Knežević: Pozivam bratstvo Eskobara da riješi spor, kuća im...

 Pozivam bratstvo Eskobara da riješi spor, kuća im ga daje, napisao je predsjednik DNP-a i jedan od...

Mikić: Ne znamo sa kim se svađa premijer, fotelje...

Mikić ističe da je Crna Gora prevazišla period kada se zbog jedne porodice ili par ljudi zarobljavala...

Zeković: SDP će podržati građansku, nezavisnu Crnu Goru, okrenutu...

Prema njegovim riječima, naredna vlada mora predstavljati “vrijednosni otklon od dominantne politike postojeće”. “Biti...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare