VESNA ĐOGANI: Majka je ostavila u Domu za nezbrinutu djecu; udala se za 22 godine starijeg čovjeka!

Vesna Trivić Đogani je srpska pop-folk pjevačica i glavni ženski vokal u dens grupi Đogani. Popularnost je stekla početkom dvijehiljaditih kada je naslijedila Slađu Delibašić na mjestu pjevačice u grupi Đogani fantastiko.

Grupa je u međuvremenu promijenila ime u Đogani, a poznati duo Vesna i Đole i dalje vladaju srpskom dens i pop-folk scenom.

Rođena je 15. septembra 1982. godine u Beogradu. Njena majka Sretena je ostala u drugom stanju, a otac nije želio da prihvati to dijete pa je bila prinuđena da Vesnu sa godinu dana ostavi u prihvatilištu za nezbrinutu djecu u Zvečanskoj ulici u Beogradu. Uskoro ju je usvojio mlađi bračni par koji nije imao svoju djecu. Uprkos svemu, Vesna je imala srećno djetinjstvo, te je ostala u kontaktu sa svojom biološkom majkom. Od 2002. godine je u vezi sa Đorđem Đoletom Đoganijem, s kojim ima dvoje djece, sina Adriana i ćerku Lauru, piše sajt Biografija.

U svijet muzike Vesna je ušla još kao tinejdžerka igrajući u plesnoj školi koju su vodili Đole Đogani i njegova tadašnja supruga Slađa Delibašić. Kada su se Đoganijevi razveli i odlučili da samostalno nastave da se bave svojim poslovima, Vesna je odlučila da ostane u Đoletovoj grupi. Sasvim slučajno je 2001. godine postala glavni ženski vokal dens grupe Đogani, a od tada do 2019. godine snimili su šest albuma, te mnoštvo singlova i kompilacija. Iako rjeđe nastupaju u srpskoj prestonici, Vesna i Đole su rado viđeni gosti u klubovima širom Evrope. Kada su Đole i Slađa odlučili da se raziđu dio plesne grupe je nastavio da radi sa Slađom, a Vesna je odlučila da ne mijenja tim. Đogani je nastavio da stvara muziku za dens grupu Đogani. Kako su u jednom intervjuu ispričali, 2001. godine krenuli su u potragu za novom pjevačicom. Dogovor je bio da se u Novom Sadu sastanu sa Katarinom Kajom Ostojić i da joj ponude saradnju. Međutim, kada je Đole čuo kako Vesna pjeva okrenuo je automobil i vratio se u Beograd. Već sljedećeg dana počeli su da snimaju nove pjesme, a glavni ženski vokal u grupi Đogani postala je Vesna Trivić.

Vesna Đogani
foto: ATA Images

Premda se u srpskoj štampi pisalo kako je Đole Slađu varao sa Vesnom, oni su u nekoliko navrata demantovali te napise. Naime, on je istakao da se sa Slađom razveo u novembru 2001. godine, a da je tek osam mjeseci kasnije započeo vezu sa Vesnom. Sina Adriana su dobili u julu 2006. godine. Kako je ponosni otac tada izjavio dječak je dobio ime po brazilskom fudbaleru Adrianu (Adriano Leite Ribeiro). Nakon toga Vesna se nakratko povukla sa javne scene kako bi se posvetila sinu. Isto je učinila i u januaru 2014. godine kada je rodila ćerkicu Lauru. Inače, Đole iz prvog braka sa Slađom Delibašić ima ćerke Silviju i Marinelu.

Sve do prije par dana, Vesna i Đole važili su za skladan bračni par. Međutim, ovih dana internetom kruži video u kojem se vidi kako se Đole ljubi sa nepoznatom ženom u kolima. Vesna nije komentarisala ovaj snimak.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

TO Podgorice manifestacijom “Joga u prirodi” obilježava Međunarodni dan...

"Manifestacija se organizuje u saradnji sa NVO Art of Living sa kojom TO Podgorica sarađuje od 2013....

Petrović: Podrška i čestitke na hrabrosti Bogougodnicama

“U redu je da neko ne razumije koji je cilj okupljanja i koju su poruku sinoćnjim performansom...

Đukanović: Sve više svjedočimo da se podstiče devijantno ponašanje...

"Očekujem od nadležnih institucija da u najkraćem roku otkriju i procesuiraju počinioce jer su sigurnost i zaštita...

DPS Nikšić: Negiranjem genocida u Srebrenici Kovačević ponovo posramio...

Prema njihovim riječima Kovačević je bez imalo zadrške neosnovano komentarisao kako su Srbi napadnuti i kako treba...

DPS Pljevlja: Revanšizam, nepotizam i partijsko zapošljavanje u Rudniku...

Prema njihovim riječima aktuelni “eksperti“ na čelu Rudnika i TE sposobni su samo da oslabe i unište...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare