VIDEO: Djevojka koja je očarala svijet: Imam dva odsto šansi da preživim, ali dva odsto nije nula

O nastupu Džejn iz Ohaja u američkoj verziji Ja imam talenat još dugo će da se priča. Ova mlada djevojka pjevala je pod umjetničkim imenom Nightbirde (“Noćna ptica”), a koliko je bila izvanredna, svjedoči direktan plasman u finale takmičenja, ali i reakcije žirija i publike širom svijeta. Jer pred njenim mirom, vedrinom i energijom teško je zaustaviti osjećanja.

Takmičarka američkog “Talenta” iza osmijeha krije tešku životnu priču, ona se bori sa tri vrste raka, na kičmenoj moždini, plućima i jetri. I pored svih problema s kojima se suočava, Džejn je zračila optimizmom.

“Pjevam autorsku pjesmu “It’s Ok” (“Sve je ok”). Ona govori o posljednjoj godini mog života”, rekla je Džejn, koja ima 30 godina.

Kako je navela, na takmičenje je došla sama. Na pitanje šta radi u životu, rekla je sljedeće:

“Ne radim nekoliko godina, borim se sa rakom. Posljednji put kada sam provjeravala, imala sam rak na plućima, na kičmenoj moždini i na jetri”, rekla je, sa mirnim osmijehom na licu.

“Važno je da svi znaju da sam više od loših stvari koje mi se dešavaju”, rekla je Džejn, a onda je započela svoj impresivan nastup, prenosi telegraf.

Sajmon nije htio da joj da glas, ali joj je dao nešto mnogo, mnogo bolje. A to je “golden buzzer”, što znači da je prošla direktno u finale takmičenja. Potom je zagrlio presrećnu djevojku.

“Imam dva odsto šansi da preživim, ali dva odsto nije nula. Dva odsto je nešto, i voljela bih da ljudi znaju kako je to sjajno”, rekla je Džejn nakon prolaska dalje.

Nakon što je otišla sa scene, žiri je pokušavao da pronađe riječi kojim bi opisao ovaj nevjerovatan nastup.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Lica sa invaliditetom i mediji zajedno protiv predrasuda

“Mediji bi mnogo više trebali da izvještavaju o pravima, problemima i potrebama LSI, kako bi društvo shvatilo...

BS: Država mora pokazati kapacitet da zaštiti bezbjednost novinara

" Sloboda izražavanja i generalno, novinarske slobode, ključni su segmenti za potpunu demokratizaciju društva. Crna Gora je...

Damjanović: Kovačević šibicarskim trikom pokušao da prevari upravu Nikšićkog...

Prema njegovim riječima ono što je važno napomenuti radi crnogorske javnosti jeste da je Kovačević vidno uznemiren...

Bošnjak: Krivokapiću, postali ste glavni problem Crne Gore

Pismo prenosimo integralno: “Gospodine Krivokapiću, Neću Vam dozvoliti da na jedan...

Za dan 16 saobraćajnih nezgoda, petoro povrijeđenih

Iz Operativno-komunikacionog centra Uprave policije kazali su da se u Podgorici dogodilo osam nezgoda, Nikšiću tri, Kotoru...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare