Bjelica: Na programu smo Evropskog koledža sportskih nauka

Sporazum o poslovnoj i partnerskoj saradnji potpisali su prof. dr Damir Sekulić, dekan Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Splitu i prof . dr Duško Bjelica, predsjedavajući 19-te redovne naučne konferencije Crnogorske sportske akademije ''Sport , fizička aktivnost i zdravlje: Savremene perspektive'' koja se održava od 7-10 aprila 2022.godine u Dubrovniku, saopšteno je iz crnogorske sportske akademije.


” Kineziloški fakultet sa svečilišta iz Splita okuplja velik broj naučnika iz sportskih nauka. Očekujemo zavidno partnerstvo, drago nam je što smo na istom zadatku”, smatra prof.dr Duško Bjelica i dodaje da je Konferencija u kalendaru i na programu Evropskog koledža sportskih nauka što je garancija da će se nastaviti uspješna internacionalizacija naše naučne misli.


Prof. Bjelica sa zadovoljstvom konstatuje da će plenarni predavači, koji su do sada potvrdili svoje učešče,  između ostalih biti i : prof. dr Robert C. Shneider (Sjedinjene  američke države), prof . dr Tine Sattler (Slovenija), prof. dr Miao Perić (Hrvatska) , prof. dr Daniele Conte (Litvanija).


Očekuje se učešće oko 250  načnika sa svih kontinenata.

Preuzmite našu aplikaciju

spot_img
spot_img

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare