Ministarstvo prosvjete: Propali ekonomski stručnjak Spajić nastavlja sa svojom populističkom pričom

Propali ekonomski stručnjak Milojko Spajić nastavlja sa svojom populističkom pričom, zaboravljajući da jedino što je ostavio svojoj državi je prazan državni budžet i gomile ekonomskih i političkih nebuloza i neistina - saopšteno je iz Ministarstva prosvjete.

 Usput, da priupitamo ovog „ekonomskog maga“ zašto u periodu dok je bio na vlasti nije makar pomogao da se priča oko problema budvanskih prosvjetara pokrene sa mrtve tačke, nego je, kao i mnogi prije njega, ćutke prelazio preko ovakvih i sličnih problema koji opterećuju građane Crne Gore. Još jednom podsjećamo da Ministarstvo prosvjete od starta dijeli sudbinu prosvjetara iz Budve, te da smo u tom pravcu inicirali raspravu i na samoj sjednici Vlade – navode u saopštenju.

U skladu sa zaključcima, kako dodaju, naravno da će biti ispunjene finansijske obaveze, ali uz uspostavljanje potpune kontrole nad trošenjem sredstava, koja se po osnovu rješavanja stambenih potreba izdvajaju iz budžeta Crne Gore.

– Ministarstvo prosvjete još jednom poziva samozvanog eksperta, da prestane sa neargumentivanim napadima, te da se mane političke priče kada je riječ o rješavanju ozbiljnih, nagomilanih problema, koji su, dijelom, i njegova direktna zasluga. Umjesto da makar ćuti, on nastavlja da dijeli lekcije bez ikakvog stida i srama, ne objašnjavajući kako je za 16 mjeseci mandata trošio nemilice pare građana Crne Gore. I zato, Milojko Spajiću, prestani sa pokušajima profiterstva nad tuđim životnim problemima – zaključuju u saopštenju.

Bivši ministar finansija Milojko Spajić posjetio je sinoć budvanske prosvjetne radnike koji danonoćno protestuju ispred zgrade Opštine Budva.

On im je kazao da Evropa Sad tim ima rješenje, ukoliko Ministarstvo prosvjete ne zna da pokrene stvari sa mrtve tačke.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

April u Zetskom domu – pogledajte repertoar

Kako je saopšteno iz Kraljevskog pozorišta "Zetski dom", riječ je o jednoj od naših najizvođenijih predstava, nastaloj...

Papa Franjo izašao iz bolnice gdje se liječio od...

Osamdesetšetogodišnji papa Franja primljen je u rimsku bolnicu Đemeli u srijedu zbog teškoća s disanjem a kasnije...

Crna Gora na 12. mjestu po količini popijenog alkohola...

Iz Institituta su to saopštili povodom 1. aprila, Svjetskog dana borbe protiv alkoholizma. "Prema...

Makron: Rusija je dozvolila i podstakla ratne zločine u...

„Ruska agresija dovela je do sistematizacije ratnih zločina protiv Ukrajine i njenog naroda“, rekao je Makron u...

UP: Radi se na identifikaciji osoba koje su sinoć...

“Sinoć je oko 22.20 časova policiji u Podgorici podnio prijavu N.D. (22) u kojoj je naveo da...

NAJČITANIJE

1 komentar

guest

1 Comment
Najpopularniji
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare
Pomoracnkcg
Pomoracnkcg
06/08/2022•21:33 21:33

Zar je spajiću malo koliko je šklapio na zaduženja +provizije +na aerodromu +i ko zna koliko još koferta za odobrenje poslova +UNIŠTENJE ekonomije čitave CRNE GORE = nikada mu dosta ne bilo no mu se i na najmilije vraćalo a on iz zatvora ne izlazio živ i posebno onaj gad od J.milatovića koji kaže ubijte 10 do 20 CRNOGORACA NIJE TO NIŠTA STRAŠNO