Izvor:Pobjeda

Ramazzotti otpada, u Bar stiže druga velika zvijezda?

Iako je krajem 2022. najavljeno da će jedan od najpopularnijih italijanskih i svjetskih pop pjevača i autora Eros Ramazzotti ove godine održati koncert u Baru, izvjesno je da crnogorska publika neće imati priliku da ga ugosti.

Crne Gore nema u okviru svjetske turneje pod nazivom “Battito infinito”, objavljene na zvaničnom sajtu slavnog muzičara, a i ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović nagovijestio je u izjavi za portal Pobjeda da će, umjesto Ramazzottija, primorski grad ugostiti drugu muzičku zvijezdu.

” Mislim da će biti nešto drugo. Trebalo bi ubrzo da najavimo jedan veliki koncert u Baru, ali dok sve ne definišemo ne bih iznosio detalje”, rekao je Đurović.

Đurović je ranije kazao da u državnoj kasi ima novca za koncert Ramazzottija, te da se tražio termin i modalitet za njegovo održavanje. Međutim, pregovori očigledno nijesu urodili plodom.

Italijanski kantautor započeo je svjetsku turneju u oktobru prošle godine, a u njegovim najvećim hitovima uživali su i uživaće gradovi u regionu. Ramazzotti je nastupio u Beogradu 21. aprila u Štark Areni, a u Hrvatskoj će imati koncert 14. avgusta u Pala Areni.

Na listi gradova u kojima je Ramazzotti izveo numere, poput “Un’ Emozione Per Sempre”, “Un attimo di pace”, “Piu’ Che Puoi”, “Un’Altra Te”, “Una storia importante”, “Più bella cosa”, “Cose della vita”, “Fuoco Nel Fuoco”, su i Sofija, Bukurešt, Budimpešta, Bratislava…

Osim Hrvatske, očekuju ga koncerti u Njemačkoj, Švajcarskoj, Holandiji, Austriji, Monaku, Španiji, Francuskoj i rodnoj Italiji.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Huter: Đurašković spinovima ponižava sebe i funkciju koju obavlja

On je reagovao na izjavu gradonačelnika Cetinja Nikole Đuraškovića koji je kazao da "Huter treba da vrati...

Sjutra pretežno sunčano

Na sjeveru se ujutru po kotlinama očekuje magla, a popodne je u planinama ponegdje moguća kratkotrajna nestabilnost.

Odbijena žalba: Vrhovni sud stavio tačku na slučaj eventualnog...

Time je najviši sud potvrdio odluku Tužilačkog savjeta od 15. juna i odbio kao neosnovanu žalbu zamjenice...

Brutalno isprebijali tri brata pa rekli da im je...

Krivično su prijavljeni da su oko tri sata ujutro obavljajući zaštitarsku djelatnost počinili krivično djelo nasilničkog ponašanja...

Injac: Zalagaću se da Gradsko pozorište nosi ime po...

"Cijenim stvaralaštvo izuzetnog umjetnika Jagoša Markovića, kojim je obogatio crnogorsku kulturu.Zalagaću se da Gradsko pozoriste nosi njegovo...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare