Turistička organizacija Podgorice objavila konkurs za najkreativniju novogodišnju čestitku

„Nekada smo se svi beskrajno radovali novogodišnjim čestitkama i svakog časa provjeravali poštansko sanduče, ili bismo i sami trčali do centra da na uličnim stolovima odaberemo neke od tih prelijepih, čarobnih kartončića, kako bi svoju radost, sreću i praznično ushićenje prenijeli drugima“, istakla je direktorica TO Podgorice, Irena Rogošić, povodom objavljenog konkursa za TOP novogodišnju čestitku.

Rogošić navodi da ih je u Turističkoj organizaciji Podgorice upravo to inspirisalo da objave konkurs za izbor najkreativnije novogodišnje čestitke u formi crteža, slike ili fotografije sa motivima Podgorice i tekstualnom porukom/čestitkom, naročito imajući u vidu složenu epidemiološku situaciju, zbog čega se ove godine u Glavnom gradu neće organizovati novogodišnji program, a u želji da taj praznični duh i raspoloženje kod naših sugrađana ipak ne izostanu.

Tri najkreativnije čestitke, po mišljenju stručne komisije, u sastavu: Zoja Bojanić Lalović, direktorica podgoričke Gimnazije „Slobodan Škerović“, mr Maša Vlaović, teoretičarka i istoričarka umjetnosti i Irena Rogošić, direktorica TO Podgorice, biće objavljene na Facebook i Instagram stanici Turističke organizacije Podgorice – TOP, na dalje glasanje.

Turistička organizacija Podgorice dodijeliće novčanu nagradu u iznosu od 200 eura za čestitku sa najviše lajkova, dok će drugo i treće rješenje biti nagrađeno od strane sponzora – restorana „Astoria lux“ – svečani ručak za dvoje i „Voco“ hotela – Welness & Spa paket za dvoje.

Na kraju, najbolje rješenje biće ujedno i ovogodišnja zvanična čestitka Turističke organizacije Podgorice.

Radove je potrebno dostavljati putem pošte, na adresu Turističke organizacije Podgorice, Ulica slobode 30, ili mejlom [email protected], do utorka, 22. decembra 2020. u podne.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Milatović poručio Vukoviću: Sastaćemo se na dan primopredaje dužnosti

Nosilac liste Evropa sad Jakov Milatović poručio je gradonačelniku Podgorice Ivanu Vukoviću da će se sa njim sastati na...

UBISTVO NIKOLE BOJOVIĆA: Utvrđeno da je Cvetanović na snimku,...

U podgoričkom Višem sudu danas je nastavljeno suđenje za ubistvo Nikole Bojovića a koje se vodi protiv...

Dok se Crna Gora i komšije bore za tržište,...

U Crnoj Gori je tokom ljetnje turističke sezone boravilo najmanje deset puta manje turista iz Ukrajine i...

Održan Kongres Sindikata energetike – Kajević ponovo na čelu

Kajević za Pobjedu ističe da će nastaviti sa aktivnostima kao i do sada na poboljšanju materijalnog statusa...

TRI MJESECA OD SAJBER NAPADA: Informacioni sistem još ne...

Sajber napad na vladinu infrastrukturu ogolio je slabosti sistema. Nemogućnost sprovođenja javnih nabavki usporila je mnogo toga...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare