Boljević: Spajić putuje kroz vrijeme

Od ljudi koji su preuzeli vlast govoreći o mnogobrojnim dokazima o pomjeranju planina, bilo je i za očekivati da postanu putnici kroz vrijeme. To se dogodilo upravo ove sedmice, i to dva puta. I dok je premijer ekspert za pomjeranje brda, stručnjak za putovanje kroz vrijeme njegov je ministar finansija, rekao je član GO DPS-a Arsenije Boljević.

Boljević je podsjetio da je ministar finansija posljednjeg dana marta predstavio Budžet koji bi trebalo da počne da se primjenjuje u prošlosti – i to čitava tri mjeseca unazad.

“Ministar Spajić nije se zaustavio na tome. Današnje izdanje “Službenog lista” govori kako je prevazišao putovanje koje se mjeri mjesecima – pa su sada u pitanju već čitave godine. Tako je Ministarstvo finansija i socijalnog staranja donijelo Pravilnik o utvrđivanju iznosa prosječne pon-derisane maloprodajne cijene cigareta. I to ne bi bilo ništa neobično, da ministar Spajić nije utvrdio prosječne cijene cigareta za – 2020. godinu. Da nije posrijedi naivan pokušaj putovanja kroz vrijeme ili makar omaška u izradi dokumenta, govori i to kako je u pravilniku na dva mjesta potvrđeno da je zaista riječ o odredbama koje se tiču 2020. godine. Nije ovo prvi put da eksperti iz Vlade potvrđuju da nijesu najsigurniji ni u kojoj godini žive. Tek apelujemo na njih da makar koriguju akte – jer sa ovakvim početničkim greškama nijedna odredba ne može biti prim-jenjiva”, zaključio je Boljević.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Preminuo Božidar Nikolić, reditelj kultnog filma “Balkanski špijun” Bredu...

Božidar Nikolić je svojevremeno rekao da je, iako se na kastingu za ulogu u "Tamnoj strani sunca"...

Bratić i Popović: Intenzivnija saradnja dvije zemlje za dobro...

„Nadam se da će ova posjeta biti početak našeg zbližavanja i saradnje, a prirodno je da ona...

Milatović i Spajić: Saradnja sa Grčkom – put do...

Zadovoljstvo susretima istakao je ministar Spajić, naglašavajući da Crna Gora i Grčka njeguju tradicionalno dobre bilateralne odnose...

Madam Tiso: Figure Harija i Megan izbačene iz kraljevske...

Po informaciji Dejli Mejla, čelnici muzeja su odlučili da figure Harija i Megan ubuduće budu dio "Holivud...

Podgorička policija tokom maja rasvijetlila 11 imovinskih delikata: Tri...

"I.I. (36) iz Podgorice tereti se za dva krivična djela teška krađa. Djela je izvršio na štetu...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare