Đoković: Petar Radulović imenovan zakonito, hajka protiv njega jer se zamjera onima čije sporne poslove izvodi na čistac

Zamjenik izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore, Petar Radulović imenovan je zakonito, poručio je predsjednik Odbora direktora, Nebojša Đoković.

On smatra da hajka koja se u dijelu javnosti vodi protiv Radulovića ima jasnu pozadinu.

“Petar Radulović je čovjek koji se od prvog momenta svojski trudi da raščisti devijacije koje su postojale na ACG. Na taj način se vjerovatno zamjerao ljudima koji su navikli na druge kriterijume, koji su postojali u prethodnom periodu. Radulović nastoji da istjera na čistac sve što je sporno rađeno u kompaniji, kao i mi ostali koji smo došli prethodne godine. Dok se mi pitamo, takve stvari se neće dešavati. Krucijalne odluke se neće donositi više van kompanije”, naglasio je Đoković u emisiji Link na RTCG.

Dakle, ističe, stoji čvrsto pri odluci da je Petar Radulović angažovan zakonito i da svoj posao obavlja profesionalno, maksimalno se trudeći da doprinese ozdravljenju kompanije.

“Svi ćemo nastaviti da radimo zakonito i u interesu Aerodroma Crne Gore”, dodao je on.

Govoreći o predstavljanju ACG na svjetskoj izložbi “Expo 2020” u Dubaiju, Đoković je najavio pregovore o dva sedmična leta između Crne Gore i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

“Generalni direktor ACG Goran Jandreoski će, u svojim bilateralnim razgovorima sa njihovim kompanijama pokušati da to finalizuje do početka sezone”, rekao je Đoković pojasnivši da se pregovara o linijama Podgorica – Dubai – Podgorica i Tivat – Dubai – Tivat.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

CDT: Oko 12 hiljada zahtjeva za glasanje putem pisma

Objavili su i uporedne podatke: https://twitter.com/CDT_CrnaGora/status/1642500370927681543?s=20

Glasao i Milojko Spajić

U Crnoj Gori se danas održava drugi krug redovnih predsjedničkih izbora. Biračka mjesta su...

UP: U prostorijama Pčelarske organizacije u Nikšiću zatečeno šest...

"Ovih šest osoba je pristupilo u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Nikšić radi prikupljanja obavještenja na okolnosti navedene...

Glasao Andrija Mandić

U Crnoj Gori se danas održava drugi krug redovnih predsjedničkih izbora. Biračka mjesta su...

Aleksa Bečić glasao u Podgorici

U Crnoj Gori se danas održava drugi krug redovnih predsjedničkih izbora. Biračka mjesta su...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare