Dabović: Predstavnici Vlade nijesu našli za shodno da se domaćinu kuće jave i to služi njima na čast

Predsjednik opštine Ulcinj Aleksandar Dabović nakon jučerašnje posjete potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića i ministra ekonomskog razvoja Jakova Milatovića, saopštio je da se nada da su se lijepo proveli te da bi im se i on pridružio u obilasku i sastancima, da su mu uputili poziv.

“Nadam se da su se predstavnici Vlade lijepo proveli u našem gradu. Uvijek su dobrodošli. Jako me raduje činjenica što su predstavnici Vlade našli vrijeme da dodju i posjete Ulcinj, tokom ove uspješne turističke sezone. Vrlo rado bih se odazvao pozivu da ga je bilo. Na žalost, predstavnici Vlade nijesu našli za shodno da se domaćinu kuće jave i to služi njima na čast. Ja sam vaspitan tako da ako nisam pozvan onda se i ne pojavljujem”, poručio je Dabović.

Kako je istakao, nada se i da će ispuniti obećano.

“Da će izgraditi Kino salu i vrtić iako su te stavke izbrisali iz kapitalnog budžeta. Da će zaštiti Valdanos od devastacije iako nijednim članom Zakona o otklanjanju posljedica oduzimanja imovine u uvali Valdanos nije predviđena zaštita Valdanosa. Da će Morsko dobro da investira u Ulcinju iako odbijaju da potpišu ugovor kako bi se zaleđe Velike plaže očistilo tokom ove sezone, za koju su se I sami uvjerili da je rekordna”, kazao je Dabović.

Svakako se nada, kako je rekao, da su se lijepo proveli te da će ih češće posjećivati, jer “Ulcinj itekako ima šta da ponudi”.

Poručio je predstavnicima Vlade, da ga prilikom naredne posjete slobodno pozovu.

Podsjetimo, potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović i ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović, uz prisustvo direktora Uprave za inspekcijske poslove Ilira Harasanija i predsjednika Upravnog dobra JP ,,Morsko dobro” Blaža Rađenovića, boravili su juče u radnoj posjeti Opštini Ulcinj, gdje su razgovarali sa hotelijerima i zakupcima kupališta iz tog grada.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Samardžić: Jedva čekam da dam izjavu, iz više razloga

Samardžić je na Tviteru prokomentarisao tekst sa portala Vijesti, objavljen danas, pod naslovom...

Predsjednik opštine Nikšić predlaže da EPCG kupi Željezaru

''Mi smo preuzeli fabriku, od sada svi pregovori mogu da se vode samo...

Poslije sto godina: Crnogorska zastava na crkvi na Bijeloj...

“Ovime su se Bandići pridružili ostaloj braći Crnogorcima koji su krenuli u misiju vraćanja crnogorskih simbola u...

POTVRĐENA OPTUŽNICA PROTIV BIVŠEG RUKOVODSTVA IRF: Vukčevića, Vujovića, Jankovića...

Na optužnici Specijalnog tužilaštva su, pored Vukčevića, direktora Sektora za kredite Zorana Vujovića, šefa Sektora za finansijske...

U ODGOVORU STANDARDU: Air Montenegro još nema procjenu štete...

"U ovom trenutku postoji dio procjene troškova, a konačna procjena će se utvrditi...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare