Glavni grad: Javni poziv za subvencionisanje dvotočkaša produžen do 29. avgusta

Rok za predaju dokumentacije za Javni poziv za VII ciklus dodjele subvencija za kupovinu bicikala i električnih trotineta – 'Podgorica na dva točka' produžen do 29.avgusta.

Iz Glavnog grada pozivaju sve zainteresovane da tokom ove sedmice apliciraju i eventualno ostvare pravo na subvenciju.

iz PG Biroa podsjećaju, za ovaj poziv je iz budžeta Glavnog grada opredijeljeno 50.000 eura, kojima će se subvencionirati kupovina 50 električnih trotineta i 400 bicikala.

“Subvencija se odnosi na kupovinu bicikala u visini od 50 odsto cijene, a najviše u iznosu od 100 eura, dok je za kupovinu električnog bicikla ili električnog trotineta opredijeljena subvencija u visini od 50% cijene, a najviše do 200 eura”, navodi se u saopštenju.

Obavezni dio prijave su: obrazac-zahtjev za dodjelu subvencije, kopija lične karte, ponuda iz prodavnice bicikala u vidu predračuna sa preciziranom specifikacijom, potvrda o prebivalištu i uvjerenje o kućnoj zajednici. Prijave se dostavljaju na arhivi Glavnog grada (Njegoševa 20, ulaz sa strane trga), a nepotpuna dokumentacija se neće razmatrati. Komisija će, nakon završenog Javnog poziva, ocjenjivati pristigle zahtjeve i utvrditi listu dobitnika, a rezultate objaviti na zvaničnom sajtu Glavnog grada.

O dodatnim informacijama gradjani se mogu informisati putem e-mail adrese: miroslav.bolje[email protected] ili pozivom na brojeve: 665-076 i 665-083.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

STANDARD SAZNAJE: Uprava policije planira novčano da nagradi policajce...

Kako portal Standard nezvanino saznaje na predlog direktora Uprave policije a, a odlukom ministra Filipa Adžića formiran...

Naredne sedmice početak kampanje Poreski karavan

Tribine će se organizovati po određenom rasporedu i to za obveznike iz Bara i Ulcinja u utorak...

Hrvatska: Eksplozija u blizini tržnog centra u Rijeci, pronađene...

Neposredno prije pomenutog događaja, oko ponoći, policijski službenici Primorsko-goranske policijske uprave zatekli su ispred tržnog centra na...

Tmušić: Jedino na temeljima istinske socijaldemokratije možemo sačuvati svaki...

Kako je saopšteno iz SDP-a, Tmušić je na predstojećim izborima 11. juna pružio podršku listi “SDP –...

Saobraćajna nezgoda u Nikšiću, jedna osoba teško povrijeđena

Osoba sa težim tjelesnim povredama, tačnije sa serijskim lomom rebra i lomom karlične kosti upućena je u...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare