Stočna i pijaca upotrebljavane robe privremeno zatvorene

''Tržnice i pijace'' DOO će od ponedjeljka 12. aprila privremeno zatvoriti Stočnu pijacu i Pijacu upotrebljavane robe-buvljaka u Podgorici, u cilju sprječavanja širenja zaraze virusom kovid-19, a shodno preporukama Uprave za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove.

”Ova odluka je donijeta imajući u vidu da tokom vikenda veliki broj građana posjećuje ovu pijacu, što je posebno izraženo sada kada su vremenske prilike povoljne, donijeta je ovakva odluka, jer je zdravlje građana Podgorice na prvom mjestu”, kazali su u Glavnom gradu.

Podsjećaju da su “Trznice i pijace” DOO u proteklih više od godinu dana, od početka epidemije, dale veliki doprinos u ovoj borbi i primjer su drugima, što stalno konstatuju brojni inspekcijski organi koji svakodnevno obilaze pijačne objekte.

”Svjesni činjenice da u svim našim objektima svakodnevno boravi veliki broj ljudi, proces rada smo organizovali na način da se svaki građanin koji posjeti pijacu osjeća bezbjedno. Stoga PIijaca upotrebljavane robe i Stočna pijaca neće raditi do daljnjeg, o čemu će javnost biti blagovremeno informisana, dok zelene pijace “Pobrežje”, “Bazar”, “Forum”, Kamionska pijaca i pijaca u Tuzima rade uobičajeno ”, poručili su u Glavnom gradu.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

U subotu besplatan ulaz u muzeje Narodnog muzeja Crne...

Međunarodni dan muzeja ustanovio je 1977. godine ICOM (Međunarodni savjet za muzeje) i svake godine se obilježava...

Bogavac i Obradović čestitali ramazanski Bajram beranskom imamu Rahimu...

Predsjednik Opštine Berane, Tihomir Bogavac čestitao je Ramazanski bajram beranskom imamu, Rahimu efendiji Muratoviću i svim građanima...

Preminuo Božidar Nikolić, reditelj kultnog filma “Balkanski špijun” Bredu...

Božidar Nikolić je svojevremeno rekao da je, iako se na kastingu za ulogu u "Tamnoj strani sunca"...

Bratić i Popović: Intenzivnija saradnja dvije zemlje za dobro...

„Nadam se da će ova posjeta biti početak našeg zbližavanja i saradnje, a prirodno je da ona...

Milatović i Spajić: Saradnja sa Grčkom – put do...

Zadovoljstvo susretima istakao je ministar Spajić, naglašavajući da Crna Gora i Grčka njeguju tradicionalno dobre bilateralne odnose...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare