Akcija u BiH: Šest osumnjičenih za nabavku veću količinu droge iz Crne Gore

Pripadnici ove organizovane grupe, sumnjiče se za nabavku veće količine opojne droge “marihuana” sa teritorije Crne Gore, te organizovani prenos.

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminal MUP-a RS, u saradnji sa MUP-om Kantona Sarajevo, u prijepodnevnim satima, predali su tužiocu Posebnog odsjeka za organizovani kriminal, privredni kriminal i korupciju šetoricu osumnjičenih u okviru operativne akcije “Hornet”.

Akcija je usmjerena na suzbijanje organizovanog kriminala u vezi sa neovlaštenim međunarodnim prometom opojnih droga, prenosi Klix.ba.

Osumnjičeni su pod istragom zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična djela organizovani kriminal u vezi sa krivičnim djelom neovlašteni promet opojnim drogama.

Pripadnici ove organizovane grupe, sumnjiče se za nabavku veće količine opojne droge “marihuana” sa teritorije Crne Gore, te organizovani prenos, skrivanje i krijumčarenje opojne droge u BiH, a nakon toga i distribuciju i prodaju na širem području BiH.

Ove aktivnosti nastavak su operacija u predmetima sa dokazima iz dešifrovanih aplikacija Sky i Anom. Tužilac će osumnjičene ispitati u zakonskom roku, nakon čega će odlučiti o podnošenju predloga za određivanje mjere pritvora ili mjera zabrane i nastavku istražnih aktivnosti u predmetu, rečeno je iz Tužilaštva BiH.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Bećirović: Đukanović dokazani borac za crnogorsku državu, u nedjelju...

"Nije svejedno šta ćete odlučiti u nedjelju. Nije svejedno ni nama u Bosni i Hercegovini kakav ćete...

Bez preminulih, još 58 slučajeva koronavirusa

Analizirana su 624 uzorka. Nije prijavljen nijedan smrtni ishod. https://twitter.com/ijzcg/status/1641065897832898560?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1641065897832898560%7Ctwgr%5E12c3ef4c4f933586ae9b6681f7f8d55c1329bf7d%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.portalanalitika.me%2Fclanak%2Fbez-preminulih-jos-58-slucajeva-koronavirusa

Predsjedništvo: Liberali će pružiti snažnu podršku pobjedi Đukanovića 2....

"Shvatajući važnost ovog trenutka koji će opredijeliti budućnost crnogorskog društva i njegov dalji razvoj i evropsku perspektivu,...

NEZVANIČNO SAZNAJE STANDARD: Kojoviću određeno tužilačko zadržavanje, kriminalna grupa...

Kako je kazao Lekić, Tužiteljka je naredbom proglasila postupak tajnom zato nije u mogućnosti da saopšti više...

Evo đe neće biti struje u petak

Kako su saopštili iz kompanije CEDIS, u slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare