Dajković za Standard: Nikolić me psovao i unosio telefonom u lice, zato će policija privesti mene a ne njega

Politički aktivista Vladislav Dajović kazao je u izjavi portalu Standard, povodom incidenta, koji se danas dogodio u Nikšiću kada ga je prilikom izlaska iz pošte fotografisao Radivoje Nikolić, da ga je ''fan Mila Đukanovića'' iz čista mira psovao i unosio mu se telefonom u lice.

Dajković je podsjetio da je juče bio priveden u nikšićku policiju, gdje je, kako kaže, zaradio krivičnu prijavu i “sjajnu mogućnost da dobijem zatvor jer sam posjetio stare roditelje protjeranog Ambasadora Srbije iz Crne Gore”, da bi mu se danas Nikolić, ničim izazavan telefonom unosio u lice.

“Danas me je izvjesni Radivoje Lala Nikolić – fan Mila Đukanovića i potrčko njegovog brata Aca – me je danas – tako mi Bog pomogao – iz čista mira psovao dok sam izlazio iz poste u kojoj sam plaćao račune u pošti. Uz to, unosio mi se s telefonom u lice i fotografisao sa pola metra razdaljine. Zbunjeno sam ga pogledao i pozvao svoja dva prijatelja da se udaljimo od čovjeka za kog sam odokativno procijenio da je lice sa posebnim potrebama. U prepirku sa njim se uključio mladić koji je stajao ispred poste i kog ne poznajem, niti sam ga ikad u životu vidio”, rekao je Dajković.

On ne očekuje da policija privede Nikolića, ali očekuje da privedu njega.

“Da li će policija privesti Lalu Nikolića? Naravno da neće. Da li će mene uskoro opet privesti? Naravno da hoće. Ali, iskreno da vam kažem – baš me briga. Zagrljaj bake Jovanke i suze starog đeda Radovana za prognanim sinom – nemaju cijenu. Ljubav se ne da svezati!”, poručio je Dajković.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

NATO: Uzdržati se od zapaljive retorike, koja rizikuje da...

"Trupe su povučene iz strateške rezerve NATO-a za zapadni Balkan. Ujedinjeno kraljevstvo raspoređuje oko 200 vojnika iz...

Od penzije se teško živi, država da pomogne starima

Minimalna penzija u Crnoj Gori danas je nepunih 300 eura. Sve to ukazuje, kako kažu analitičari, da...

Bajden: Podrška Ukrajini će se nastaviti

"Želim da uvjerim američke saveznike, američki narod i narod Ukrajine da se mogu osloniti na našu podršku,...

Kosovo oduzima Radoičićevu vilu: Pretvoriće je u stanicu za...

Svećlja je rekao da je Radoičić vilu sagradio na zemljištu Agencije za šumarstvo Kosova i istakao da...

Adžić: Spremni smo za vanredne izbore, do njih će...

On je dodao i kako su spremni za lokalne izbore, te da će do vanrednih na državnom...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare