Kneževića danas saslušava istražni sudija

Dejan Knežević, pomoćnik direktora Uprave policije, planirano je da jutros oko 10.30 časova bude priveden kod istražnog sudije u podgorički Viši sud. On se tereti za stvaranje kriminalne organizacije i odavanje tajnih podataka.

Knežević je sinoć saslušan kod specijalnog državnog tužioca.On nje tada  negirao krivicu i negirao je izvršenje bilo kojeg krivičnog djela i odgovarao je na pitanja tužioca.

Odgovarao na sva pitanja koja mu je postupajući tužilac postavio. Njegovo saslušanjeu SDT  trajalo je skoro četiri sata. 

– Osumnjičeni ne priznaje izvršenje krivičnog djela. Iznosio je svoju odbranu apsolutno i u cjelosti, u skladu  sa postavljenim pitanjima od strane tužioca. Negiranje izvršenja krivičnih djela nije samo rezultat njegovog stava, nego je to i  izričito rezultat onoga u šta smo kao odbrana u najčvršćem uvjerenju, da će se veoma brzo i dokazati. Svi ovi dokazi, sa kojima raspolaže tužilac, su bez iole oslonca  u dokazima koji moraju biti apsolutno postojeći, koji se u ovom trenutku ne mogu ni na koji način kao takvi kvalifikovati.Bilo je mnogo pitanja od strane tužioca a osumnjičeni Dejan Knežević je odgovarao na sva pitanja. Kkao na pitanja tužioca, tako i na pitanja svojih bramnilaca. Ponavljam, kategorički je negriao svaku vezu  sa izvršenjemk bilo koje inkriminisane radnje- kazao je advokat Borivoje Đukanović.

Podsjećamo, Knežević je uhapšen sinoć po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva.

Uskoro opširnije…

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Na Aerodromu Podgorica uhapšen Bjelorus po međunarodnoj potjernici

"On se se potražuje od strane NCB Interpol Minsk radi vođenja krivičnog postupka pred nadležnim tužilaštvom u...

U Podgorici uhapšene tri osobe: Krali satove, obijali vitrine...

Podgorička policija uhapsila je B.V. (40) i V.J. (39) zbog sumnje da su izvršili dva krivična djela...

Makron povlači ambasadora i vojne trupe iz Nigera

Francuska je zadržala oko 1.500 vojnika u Nigeru od julskog puča i više...

Uhapšen Podgoričanin, pijan vrijeđao policajce

Pripadnici saobraćajne policije su u okviru represivnih aktivnosti podnijeli 159 prekršajnih prijava, izdali 1.059 prekršajnih naloga, oduzeli 15...

Nakon više godina, mještani naselja Beri dobiće novi asfalt

Ekipe Gradskog preduzeća Putevi d.o.o. sjutra će početi sanaciju glavne saobraćajnice kroz selo, kao...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare