Krivične prijave protiv dva bezbjednosno interesantna lica zbog nelegalne gradnje

Cetinjska policija je nadležnom tužilaštvu podnijela krivičnu prijavu protiv B.S. (31) i M.Đ. (24), bezbjednosno interesantnih lica, zbog nelegalne gradnje, saopšteno je iz Uprave policije.

Pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje, kako su kazali u policiji, preduzimaju operativne i proaktivne službene mjere i radnje na planu suzbijanja i sprečavanja svih pojavnih oblika kriminaliteta a posebno teških krivičnih djela.

“Dokumentaciju sačinjenu prilikom kontrola izgradnje nelegalno započetih objekata službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje dostavili su Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju, koje se izjasnilo da se protiv B.S. (31) podnese krivična prijava za krivično djelo gradnja objekta bez prijave i dokumentacije za gradnju a da se protiv M.Đ. (24) podnese krivična prijava za krivično djelo gradnja objekta bez prijave i dokumentacije za gradnju u produženom trajanju, jer je on nakon donijetog rješenja o obustavi nastavio izgradnju objekta”, naveli su u policiji.

Oni dodaju da su aktivnosti su usmjerene prema bezbjednosno interesantnim licima i pripadnicima organizovanih kriminalnih grupa sa područja Cetinja.

“U saradnji sa inspekcijskim službama u prošloj godini policija je izvršila kontrolu dva objekta u izgradnji, započetih od strane lica koja prema policijskim saznanjima važe za pripadnike jedne organizovane kriminalne gupe”, naveli su u policiji, dodajući da su nakon inspekcijskih provjera, donijeta su rješenja kojima se obustavlja dalja gradnja ovih objekata.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Uhvaćen sa 74 kameleona u čarapama: Na crnom tržištu...

U saopštenju se navodi da je muškarac, koji nije identifikovan, životinje sakrio u čarape i prazne kutije...

Bečić: Mladi ljudi najveći generator promjena

Bečić je, kako je saopšteno iz Skupštine, održao danas virtuelno predavanje studentima Fakulteta političkih nauka (FPN) u...

Dodatni rok za podnošenje zahtjeva za subvencije decembarskih zarada

Dodatni rok se, kako su objasnili, odobrava isključivo uzimajući u obzir praznike koji su bili u prethodnom...

Ministarstvo osudilo vršnjačko nasilje u Baru: Svi moramo preuzeti...

- Vršnjačko nasilje je višestruk problem koji je potrebno sagledati sa psihološkog, sociološkog i pedagoškog aspekta. Svaka...

POLICIJA PRIVELA ACU LUKASA!

Pjevača je policija zaustavila i priveden je u stanicu. Pjevač je nezvanično saznaje list, pobjegao od policije.

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare