SASLUŠANJA U “GLUVOJ SOBI”: Bulatović u video porukama saopštio imena četiri osobe koje su ga dovele do samoubistva

Jučerašnje maratonsko saslušanje čelnika bezbjednosnog sektora i tužilaca održano u ''gluvoj sobi'' skupštinskog zdanja završeno je kasno popodne, a mediji su izvijestili da su članovi Odbora za bezbjednost i odbranu pogledali nekoliko video snimaka pronađenih u računaru koji je ostavio stradali službenik ANB-a Luka Bulatović.

Sagovornici Standarda kažu da je “gluvoj sobi” osim snimka kojim se Bulatović obraća Katniću, odgledana i video poruka za bivšeg pomoćnika direktora Uprave policije Zorana Lazovića, kao i još jedan snimak namijenjen prijateljima.

Kako navode sagovornici Standarda, u tom trećem video snimku Bulatović je saopštio imena četiri osobe iz službe koje su ga svojim radnjama i ponašanjem doveli do stanja u kojem će kasnije sebi oduzeti život.

Na saslušanju je bilo riječi i o prisluškivanju GST, a sagovornici Standarda kažu da je Katnić rekao da je bivši direktor Dejan Peruničić nalogodavac nezakonitog prisluškivanja, a da su snimci završavali i u Rusiji.

Na sjednici Odbora za bezbjednost saslušani su koordinator bezbjednosnih službi i potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, v. d. vrhovnog državnog tužioca Dražen Burić, glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić, direktor ANB-a Dejan Vukšić i šef Specijalnog policijskog odjeljenja Dragan Radonjić.

J.M.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

PO POTJERNICI PODGORIČKOG INTERPOLA: Ilija Milanović uhapšen u Atini,...

''Za I.M. je raspisana međunarodna potjernica NCB INTERPOL-a Podgorica zbog obezbjeđenja njegovog prisustva krivičnom postupku koji se...

Spajić najavio prisustvo protestu u Pljevljima: Odović i ja...

“Sjutra u 18 sati Janko Odović i ja prošetaćemo čaršijom sa našim sugrađanima...

Ljubavni rituali srećnih parova

Svaka emotivna veza je drugačija i u svakoj postoje male zlatne spone koje je jačaju. Sigurni smo...

MCP: Ne dajemo podršku manjinskoj vladi, niti učestvujemo u...

''Mitropolija nije dala rečenu podršku niti želi da učestvuje, ni sada ni ubuduće, u međustranačkim kalkulacijama i...

Saša Popović ispunio obećanje: Krstinja na operaciji odstranjivanja...

Finalistkinja prošle sezone "Zvezda Granda", Podgoričanka Krstinja Todorović, svoju borbenost nije pokazala samo na sceni kada je...

NAJČITANIJE

2 KOMENTARA

guest
2 Comments
Najpopularniji
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare
piperka
piperka
27/10/2021•17:47 17:47

a da su snimci završavali i u Rusiji”. Ovo je interesantan detalj. Peruničić, Rusi i ima li drugih i ko su oni? Ako je ovo tačno, onda nam je služba bljak. Šef ANB u vezi sa FSB?

Pametnica_PG
Pametnica_PG
08/12/2021•01:51 01:51

Sta se desava sa ovim? Imamo li novinara u CG da nesto preduzmu?