Izvor:Pobjeda

Supruga Joce Amserdama: To su budalaštine, tužićemo „Nacional“

Vera Milosavljević-Jocić, supruga Sretena Jocića u izjavi specijalno za Pobjedu ogorčeno je demantovala ponovljenu priču ,,Nacionala“.

Hrvatski nedjeljnik „Nacional” objavio je priču o navodnoj umiješanosti predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića u ubistvo vlasnika tog lista Iva Pukanića, tvrdeći da posjeduju snimak telefonskog razgovora u kojem Sreten Jocić, poznatiji kao Joca Amsterdam, navodno govori o mogućoj ulozi crnogorskog predsjednika u ovom ubistvu koje se desilo u Zagrebu 23. oktobra 2008. godine.

– Smešno je posle dvanaest godina ovako nešto i komentarisati. Zamislite, čovek sedi dvanaest godina u zatvoru i sada mu je na pamet palo kako da izađe na slobodu – tako što će optužiti Mila Đukanovića, kojeg nije hteo optužiti pre toliko godina. To su odvratne budalaštine – izjavila je za Pobjedu Vera Milosavljević-Jocić, supruga Sretena Jocića.

Ona podsjeća da je njenom suprugu nuđeno još 2009. godine, kada je uhapšen, da za ubistvo Pukanića optuži Mila Đukanovića.

– To je nešto što mu se zaista nudilo na samom startu. On je to odbio. Moj suprug je o tome govorio i na sudu. Čega su se oni setili, koja im je to zamisao? Neka oni teraju. Tužićemo „Nacional“, popiće tužbu za sve ove laži – kazala je Vera Milosavljević-Jocić.

Iz kabineta predsjednika juče su kazali da neistina na naslovnoj strani “Nacionala” predstavlja reciklažu laži koja je još prije osam godina lansirana i odmah nakon toga demantovana od svih aktera te konstrukcije, pa i od samog Sretena Jocića koji je u Srbiji u međuvremenu pravosnažno oslobođen optužbi za ubistvo vlasnika “Nacionala”.

Preuzmite našu aplikaciju

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare

NAJNOVIJE

SDP: Ne možemo podržati ovakvu Vladu

Iz te stranke navode kako proces konstituisanja nove Vlade u prethodna tri mjeseca ukazuje na nedopustivu neozbiljnost...

Borba Tajsona i Džonsa završena neriješeno

Egzibicioni meč nekadašnjih bokserskih šampiona Amerikanaca Majka Tajsona i Roja Džonsa juniora završen je neriješenim rezultatom jutros...

Nikolić: Božovićevi postupci ga diskfalifikuju kao ambadasora, a karakterišu...

“Njegova bahatost u toj namjeri posebno je izražena nakon završetka parlamentarih izbora, kada je krenuo da u...

PEF podržao usvajanje i primjenu Zakona o slobodi vjeroispovijesti

PEF predstavlja mrežu 60 nacionalnih pentekostalnih evangelističkih denominacija širom Evrope, sa sjedištem u Briselu.

Zakon o Skupštini usvojiti konsenzusom

On je rekao da je sveobuhvatna normativna uređenost funkcionisanja parlamenta svakako potrebna, ali da njegov značaj u...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare