Izvor:Antena M

Abazović: Crnoj Gori potreban novi predsjednik, najbolje da to bude kandidat objedinjenog građanskog bloka; NVO “Roditelji” politička organizacija bivšeg ministarstva prosvjete

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović i ministar zdravlja Dragoslav Šćekić danas su u službenoj posjeti Opštini Kotor.

Tim povodom, na konferenciji za medije, Abazović je odgovarajući na pitanja kazao da bolnica Meljine neće biti zatvorena, te da će Herceg Novi imati sve mogućnosti kao i do sada, ali na održiv način.

“Bez ikakvih problema stvar bi bila riješena na najgori mogući način, da Vlada Crne Gore nije intervenisala. Prema tome, mi smo tu da riješimo stvari da ne bi došlo do nepotrebnih sudskih procesa”, rekao je Abazović.

Odgovarajući na politička pitanja, Abazović je kazao da je za njega rano o tome razmišljati ali da je jedna stvar jasna: Crna Gora mora da dobije novog predsjednika.

“To sam rekao i ponoviću: Crna Gora treba da dobije novog predsjednika. Najbolje bi bilo da to bude kandidat građanskog bloka, a možda bi bilo dobor da to bude dama, ali vidjećemo već sve”, pojasnio je Abazović.

Pojašnjavajući da li je svemirski program za našu državu prevelik zalogaj, Abazović kaže da taj program košta svega 200.000 eura.

“Kada sam bio na forumu u Davosu, sa kolegama sam razgovarao i oni su mi pojsanili da sve to neće koštati preko 200 hijada eura”, kaže Abazović.

Govoreći o produžetku zimskog raspusta, Abazović je još jednom rekao da je problem crnogorskog napretka IQ našeg društva.

” “Roditelji” su politička organizacija bivšeg ministarstva prosvjete. Oni stalno imaju potrebu da napadaju Vladu i premijera. Samo ih pitam, gdje su ti protesti koje su najavljivali”, saopštio je Abazović. 

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Lansirana raketa izrađena 3D štampačem, nije dostigla orbitu

Dva prethodna pokušaja lansiranja rakete Teran 1 otkazana su u posljednjem trenutku zbog tehničkih problema.

Sjutra oblačno sa kišom, krajem dana prestanak padavina

U višim planinskim predjelima na sjeveru, u kasnim popodnevnim satima, kiša će kratkotrajno preći u sunježicu i...

Amal Kluni ima savršenu liniju: Doručak, ručak i večera...

Osim što ima istančan modni ukus, Amal Kluni žene širom svijeta oduševljava i svojom idealnom linijom, zbog...

(VIDEO) “Za ovo se borimo”: Susret ukrajinskog vojnika i...

"Za ovo se borimo", napisao je Geraščenko uz video te dodao: "Otac i sin".

Ukrajina traži da Savjet bezbjednosti UN hitno okonča rusku...

Evropska unija je zaprijetila Bjelorusiji novim sankcijama ako to oružje raspoređeno, dok su Sjedinjene Države nagovijestile da...

NAJČITANIJE

1 komentar

guest

1 Comment
Najpopularniji
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare
Miro
Miro
27/01/2023•16:05 16:05

Treba neko CG poput tebe, koji bi potpisao kapitulaciju CG. Sve sto radis samo je materijal za neko casno Tuzilastvo, kojece te osuditi na dozivotnu robiju. A sve sto si potpisao ( poput pljacke pocinjene tkz tu) bice ponisteno.