test

Asanović poručio Injac: Pet mjeseci smo čekali da dođete na vlast, onda nam zakazujete sastanak za dva mjeseca, krajnje bezobrazno

Standard

27/05/2023

16:05

E zamislite kako sam se ja osjećao, a i svi građani Zete, kad Vam je prioritet da primate neke ambasadore, razne konzule i predstavnike stranih država, poručio je predsjednik Opštine Zeta, Mihailo Asanović gradonačelnici Podgorice, Oliveri Injac.

Asanović je regovao nakon što je Injac sastanak sa čelnicima Opštine Zeta zakazala za jun mjesec. 

“Gospođo Injac, smatram da smo trebali do sada, da obavimo nekoliko sastanaka. Ja sam Vam se obratio odmah po stupanju na funkciju, da tražim sastanak sa svojim timom, kako bi razgovarali o gorućim i neodložnim temama, koje se tiču građana naše dvije opštine. Poslali smo Vam zahtjev za sastanak početkom maja mjeseca, a odgovor smo dobili 17. maja, da možete da nas primite tek u drugoj polovini juna”, navodi Asanović u pismu upućenom Injac. 

On ističe da su Injac prioreiteti “ambasade” a ne saradnja sa Zetom. 

“E zamislite kako sam se ja osjećao, a i svi građani Zete, kad Vam je prioritet da primate neke ambasadore, razne konzule i predstavnike stranih država, u odnosu na nas, sa kojima ste do juče bili zajedno i koji itekako imaju udjela, u svemu što ima Podgorica”, kaže Asanović. 

Dodaje i da su čekali mjesecima na ovu saradnju. 

“Pet mjeseci smo čekali da dođete na vlast, jer nijesmo htjeli sa nelegalnim gradonačelnikom Vukovićem ni da razgovaramo, upravo zbog Vas, jer smo smatrali da nije legitiman predstavnik građana Podgorice, jer je izgubio izbore, i da nema šta sa njim da dogovaramo oko podjele bilo čega. I onda dođete Vi i zakazujete nam sastanak za dva mjeseca, i to onako, krajnje bezobrazno, bez ikakvog datuma, samo naslovljeno na kraj juna”, navodi Asanović. 

On je dostavio i dokument u kojem je navedeno da je sastanak zakazan za jun. 

“Da se uvjere ko je govorio istinu, i da se uvjere građani kome je istina i pravda uvijek na prvom mjestu”, zaključio je Asanović. 

Asanovi-dokument

Ostavite komentar

Komentari (0)