Brnović: URA bi i Cetinje predala u ruke DF-u

URA bi prvo morala da se dogovori sama sa sobom i sa Demokratama – jesu li premladi da se sjećaju 90-ih ili su dovoljno stari da mogu da kažu „MI smo tada…“? Ili je ipak riječ samo o manipulaciji kojoj su skloni i jedni i drugi, Demokrate autentično agresivne, nevaspitane i demagoške, a URA u prilično jadnom pokušaju da ih izimitira u svemu, od prijetnji do populističkih parola, jer ih je prvobitni koncept doveo na pola mandata, saopštio je Radovan Brnović, kandidat za odbornika na listi „Cetinje pobjeđuje! DPS – Milo Đukanović“.

Druga stvar oko koje treba da se dogovore je, kako ističe Brnović, koliko to na Cetinju ima domaćinstava, pa ste i jedni i drugi obišli „baš svako“?

„Ili su se Demokrate i URA posudarali po dvorištima tokom silnih obilazaka, ili neko pokušava da stvori lažnu sliku o svojoj „nadmoći na terenu“. I bjehu li ti obilasci domaćinstava upravo ono što ste godinama prigovarali DPS-u kao najveći zločin? Smiješno i inferiorno izgleda ta iskopirana histerična vriska, posebno kada se razazna da kandidati URE zvuče kao da se takmiče za Vrhovnog državnog tužioca, a ne za odbornike u Skupštini Prijestonice“, navodi se u saopštenju.

Kad URA nije komična, kako dodaje, onda je opasna, ili makar pokušava da prevari Cetinjane.

„Kao što je potvrdio i njen predsjednik Dritan Abazović sinoć u intervjuu na Javnom servisu, ovoj partiji je čak i Demokratski front sasvim prihvatljiv koalicioni partner, što su već dokazali u Budvi, Kotoru i Herceg Novom. Dakle, onaj DF čijim se liderima sudi u nekoliko odvojenih procesa za pokušaj terorizma, pranje novca i pokušaj rušenja ustavnog poretka, ali i onaj DF čiji je jedan od lidera Andrija Mandić juče izjavio da je „presuda Ratku Mladiću sramna“. I to baš u trenutku kada je Abazović sa ekipom „branio“ Cetinje od DPS-a, da bi ga sjutra predao u ruke Mandiću.  Prema tome, uozbiljite se konačno. Možda je i simpatično kada pokušavate da glumite Marvelove junake u spotovima, ali je ovo sada već karikaturalno. Naredni dani su presudni, moraćete dobro da se potrudite sa sačuvate čitavu polovinu jednog mandata do koje ste jedva stigli“, poručio je Brnović.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

“Po meni se ništa neće zvati” selektovan za program...

Od 94 prijavljena projekata debitantskih dugometražnih igranih filmova iz jugoistočne Evrope odabrano je...

Knežević ironično čestitao Mugoši: “Srećna sloboda, mučeniče DPS-a, gromado...

"Srećna ti sloboda mučeniče DPS-a, da je zdravo trošiš, gromado poštenja, podigni obrve radi Severine, Mareza se...

Samo osam članica EU bezuslovno podržava status kandidata za...

Očekuje se da pitanje davanja statusa kandidata za EU Ukrajini, što je prvi korak na dugom putu...

Abazović: Potpuno je u redu da neko rješenje neko...

Tako je, podsjeća, bilo i prilikom nedavnog postavljanja direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB).

Hrvatska zagovara što skorije članstvo Crne Gore u EU

Od preuzimanja funkcije ministra, kako navode iz resora, “ovo je prva dolazna posjeta Prijestonici na ministarskom nivou”.

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare