Davidović: Ja sam doveo Krivokapića, a govore da ću sa DPS-om

Kandidat za gradonačelnika Nikšića i lider Narodnog pokreta Crne Gore Miodrag Daka Davidović kazao je da je on doveo premijera Zdravka Krivokapića ''tu gdje je ovaj sada''.

Davidović je posjetio porodiću Božović u Rastocima, i tom prilikom izjavio da ga nije briga za politiku već je u svemu ovome iz mnogo dubljih razloga.

Smatra da je doveo Krivokapića tu gdje je ovaj sada, a i dalje se mogu čuti priče kako je “Daka izdajnik crkve i države koji će u koaliciju sa DPS-om’’.

Sve je to, po njegovim riječima, djelo propagandne mašinerije onih koji se osjećaju ugroženo zbog njegovog učešća na predstojećim izborima u Nikšiću.

“Više sam izgradio manastira i crkava nego što su oni vidjeli’’, nastavio je Davidović.

On da se osvrnuo na status mladih.

“Naši ljudi moraju da obezbijede sve što je potrebno toj djeci koja žele da se žene i udaju! Za svaku majku je neophodno da obezbijedimo dohodak, od početka trudnoće! Te žene su heroji, mi njih moramo da stimulišemo”, kazao je Davidović.

Naveo je kako je u Nikšiću najbolja klima na planeti i prelijepo je živjeti u tom gradu, ali nažalost, kaže, ekonomska slika je siva.

Pozvao je sve da dođu u Nikšić jer će, kaže, povećanjem plata u bliskoj budućnosti doći do značajnijeg povećanja penzionog fonda kako bi sve starosne i socijalne kategorije bile zbrinute.

“Meni kaže Bato Carević kako moramo da otvorimo narodnu kuhinju! Kakvu narodnu kuhinju! Moramo da otvorimo neki socijalni račun odakle će se opredjeljivati sredstva za one kojima su najpotrebnija jer u Crnoj Gori u 21. vijeku gladi jednostavno ne smije biti. Po njegovim riječima, dok postoje narodne kuhinje, to je pokazatelj da se nešto ne radi kako treba i dace sve od sebe da narodnih kuhinja uskoro ne bude”, istakao je Davidović.

Osvrnuo se i na Elektroprivredu. Smatra da je Nikšiću oteta elektrodistribucija, elektroprenos i tehničke službe.

“Te tri firme moraju po hitnom postupku da se vrate gradu”, istakao je Davidović.

Zabrinjava ga, kaže, to što je u Opštini zaposleno tri puta više radnike nego u Željezari, a nekada je odnos bio 25:1 u korist Željezare.

“Sve dok je takvo stanje, nećemo moći naprijed”, zaključio je Davidović.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Pogledajte koliko košta Savićevićev dres u Milanu

Naime, izvještač B92 iz italijanske prijestonice mode posjetio je klupsku prodavnicu Milana u kojoj dres sadašnjeg predsjednika...

Proširenje prava na državljanstvo – promjena biračkog tijela

Profesor Beogradskog univerziteta u penziji Žarko Korać komentarišući najavu premijera Zdravka Krivokapića da će Vlada riješiti pitanje...

PAPARACIMA NIJE PROMAKAO POLJUBAC: Milica Todorović i Jugoslav Karić...

Lijepu "Zvezdu Granda" kamere emisije "Paparaco lov" uhvatile su tokom ručka s bivšim suprugom dizajnerke enterijera Elene Karaman u...

Sekulović: Đeljošajevo ponašanje opasno, ne bi bio dobro da...

- Dešavanja u Tuzima imala su za cilj ili da Vladu pokažu nesposobnom da sprovodi zakone, ili...

Đeljošaj: Odluka o zatvaranju lokala zvanično stigla u Opštinu...

Mjere koje su donijete za opštinu Tuzi sa rokom važenja su do 10 marta-, napisao je Đeljošaj.

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare