test

Đukanović: Nemoralna tvrdnja Krivokapića da ja organizujem proteste

Standard

08/04/2021

15:16

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović kazao je da je krajnje je nemoralno od premijera Zdravka Krivokapića da insinuira da on organizuje proteste koji mu se ne sviđaju.

Uzaludni su pokušaji da svo svoje neznanje, neposvećenost i nepostojanost pokušava prikriti time što će papagajski dosadno za sve okriviti bivšu vlast – napisao je Đukanović na Tviteru.

Krivokapić je ranije danas pozvao Đukanovića da ne destabilizuje državu i da narod koji je, kako je rekao, izveo na ulice pozove da se vrati kućama.

“A sad je krenuo da to čini i prema meni lično. Poznato je, a o tome je u trenucima euforičnog raspoloženja nakon pobjede na izborima govorio i sam premijer, da sam uložio i ulažem sav napor da se izvršna vlast konstituiše, i da što kvalitetnije profunkcioniše”…

– Neredi koje produkuje neće zaustaviti ruku pravde i pravnu državu! I tužilački zakoni i odluka o izmjeni kriterijuma za sticanje državljanstva biće usvojeni u interesu države Crne Gore i njenih građana i to nikakvi skupovi u organizaciji DPS-a neće zaustaviti – poručio je Krivokapić na Tviteru.

“Nijedan pojedinac, pa ni Zdravko Krivokapić, ili makar i loša Vlada, ne mogu me isprovocirati na takvu neodgovornost prema državi”, dodao je Đukanović.

Izvor (naslovna fotografija):

Milo Đukanović

Ostavite komentar

Komentari (0)